Scythe23 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) Mam zamiar kupić se niedługo komputer i nie wiem którą z tych płyt głównych kupowac?? Microstar 865PE Neo3-F czy Gigabyte GA-8IPE775-G Intel 865PE?? Która będzie lepiej obsługiwać kompa?? Proszę o pomoc w wyborze. Z góry dzieki :) Edytowane 17 Stycznia 2005 przez Scythe23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 z tych dwoch wybral bym abita :) Serio nie bierez ani jednej ani drugiej bo sa to bardzo slabe plyty Ale jak juz sie bardzo uparles to chyba gigabyte bo msi to dla mnie drozszy ecs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 tak samo jak poprzednik polecam abita albo ic7 albo is7 w zaleznosci ile masz kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Ja na twoim miejscu wybrał bym coś z Asusa. W tej chwili Asus ma najlepsza ofertę na rynku. Lecz w tej chwili już mało jest dobrych płyt w sprzedarzy z AGP. Asus ma większosć z PCI-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Biez Abit AA8XE i bedzie gitt:)) do tego troche DDRII i karta na PCI-E - jakis 6600 lub x700 i bedziesz mial kompa jak mazenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Jeśli chodzi o płytę z PCI-Express to moge Ci polecić Asus P5GD1 Intel 915P + Lan 1Gb + SATA Raid Bardzo dobra płyta. Zero zwichów. Żadnych problemów. Radeon X600 Pro Sapphire 256 MB DVI + TV BOX Oraz bardzo dobra 256 MB karta graficzna z wyjściem TV-Out. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x_EP Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Abit + Cooler (radiator) z Asusa, aby było cicho i wydajnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 jak x600 to nie ma sensu pakowac tam 256Mb!! na PCI-E bralbym zdecdowanie cos jak x700 albo 6600!! a nie x600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 (edytowane) a czy X600 to nie odpowiedznik r9600 tylko ze na pci-e?? to troche slaba karta teraz jak brac drozszy sprzet to cos z 8 potokami zeby nie obudzic sie z reka w nocniku Edytowane 19 Stycznia 2005 przez KGB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bueno Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 ABIT AS8 i wszystko jasne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scythe23 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Ludzie ale mi chodzi o plyte z socket775 i chpisetem 865pe!! A czy ten Abit AS8 jest dobry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 ja bym sie juz nie pakowal a agp!!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x_EP Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Ja bym kupił laptopa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bueno Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 (edytowane) Abit AS8 jest dobry :) ma socket 775 agp i ddr jest stabilny i idealny do krecenia (2 w 1) np. Vdimm 3.2 V ... jakies pytanka :) Zapomnij o tamtych dwoch szrotach ;) Edytowane 19 Stycznia 2005 przez Bueno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...