fenriz Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Próba usunięcia z dysku plików konczy się padem explorera :lol: Wyświetla się komunikat "Format kosza jest nieprawidłowy. Czy chcesz opróżnić kosz ?" i co nie nacisniesz dostaje zawiechy :lol: Jest na to jakaś rada ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Miałem coś takiego baaaardzo dawno temu ale nie pamiętam dokładnie więc jeżeli się mylę to sorry. Wystąpiło to chyba po stawianiu systemu od nowa. Skasowałem wtedy o ile się nie mylę katalog "Recycled" z każdej partycji. Windows pozakładał katalogi od razu na nowe, zrobiłem restart kompa i wszystko wróciło do normy. Nie zawieszał mi się jednak komputer. Niestety nic więcej nie pamiętam bo opisuje sytuacje sprzed około 3 lat. I najprawdopodobniej problem wystąpił na W 98 ale też nie gwarantuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...