mib Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Nagralem pare plytek wszystko niby ok ale podczas nagrywania komp mi strasznie muli nic innego nie da sie robic np net, winamp itp. Troche mnie to irytuje. Plytki nagrywam razy 4 sprzet jak w opisie wiec nie az taki slaby. Co moze byc przyczyna?? Jak temu zaradzic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 A DMA włączone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Tak stery od chipsetu najnowsze, winda dosc swieza. Nie mam pojecia dlaczego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 tez tak czasmi mam na clonie i nie tylko poprostu te programy do przegrywania plytek zra tyle pamieci ze hej!!!!!!!!!! i jeszcze windan jakis xp to tylko poczekac az sie skonczy no chyab ze masz 1gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...