FastlY Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Chodzi mi o to, aby przy każdym graniu w cs'a nie musiał grzebać i zmieniać kabli z tyłu kompa. Mam dźwiękówkę 6-kanałową i zintegrowaną na głownej. Jest jakiś sposób żeby w Windowsie zmieniać to od razu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Ja roziazałem to kupując zestaw 5.1 Cerative P5800. W nim jest mozliwosć podłączenia słuchawek w pilot (przewodowy) od tego zestawu i nie musze nic grzebać z tyłu kompa. PEACE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogy Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 prymitywne ale skuteczne rozwiązanie to trójnik na kablu - nie musisz grzebać z tyłu kompa podobno nie powinno się tak robić ale działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...