draak Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Heh, przynajmniej się przyznał i sprostował... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Heh, przynajmniej się przyznał i sprostował... ;) 1523119[/snapback] no tu ma + ode mnie :D :wink: bo niektorzy to idą w zaparte i nie zmienią swojego wymyślonego zdania i wymyslonej ilości FPSow, a chłopak się przyznał do błedu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) no tu ma + ode mnie :D :wink: bo niektorzy to idą w zaparte i nie zmienią swojego wymyślonego zdania i wymyslonej ilości FPSow, a chłopak się przyznał do błedu 1523312[/snapback] No...Jak na niego tylu od razu wlazło to mu sie wcale nie dziwie :D . Co to SBA bo jakoś nie moge zajarzyć.... :mad: Side Band Adressing? Edytowane 30 Czerwca 2005 przez Kobrowisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 No...Jak na niego tylu od razu wlazło to mu sie wcale nie dziwie :D . Co to SBA bo jakoś nie moge zajarzyć.... :mad: Side Band Adressing? 1523473[/snapback] tak to to..no nie idzie tego wyłaczyć :mur: nie wiem może ja jakiś ułomny jestem czy co?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 A powiesz mi po co to trzeba wyłączać?to poprawia w jakis sposób wydajność?A moze te przycinki znikają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 side band adressing powinno poprawiac wydajnosc.. Jeżeli sie nie myle jest to boczne pasmo które ukróca droge przetwarzania różnych jazd.. hehehe po chłopsku napisałem.. jednak pisze to z głowy, KIEDYS tam cos czytałem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 side band adressing powinno poprawiac wydajnosc.. Jeżeli sie nie myle jest to boczne pasmo które ukróca droge przetwarzania różnych jazd.. hehehe po chłopsku napisałem.. jednak pisze to z głowy, KIEDYS tam cos czytałem.. 1523570[/snapback] A gdzie to można włączyć/wyłączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 A gdzie to można włączyć/wyłączyć? 1523583[/snapback] toretycznie w biosie i np. riva tuner..ale w PRAKTYCE ja nie moge..tzn. biore DISABLED ale nie dziala..w riva tuner mam ciagle ON :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 OK.Thx.Sprawdze jak z tym jest u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 placzecie placzecie a czy ktos gra z nanowszym patchem? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 ja np. żadnych przycinek nie mam... fps trzyma sie około 30.. w tunelach jest jeszcze szybciej;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 placzecie placzecie a czy ktos gra z nanowszym patchem? :D 1524004[/snapback] a jest ? masz linka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) U mnie z FPSami nie mam problemów, ale tekstury bardzo dziwnie wyglądają, otóż ulica zbudowana jest z takich dużych prostokątnych kwadratów, przez co gra bardzo dużo traci na grafice. Grałem na Radku9500p było mniej fpsów ale za to łedniej wyszskto wyglądało :( Spotkał się ktoś z takowym problemem? Wgrałem patcha 1.2 i ów problem zniknął :D Edytowane 10 Lipca 2005 przez IchBinLaden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...