Link_mc Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) http://www.beatboxforum.tox.pl/czlowiekzlasu.WMV Uwaga przedwczoraj chodziłem sobie z pieskiem po polach i z apartem fotograficznym i nagrałem te przykre zdażenie;( Edytowane 18 Stycznia 2005 przez Link_mc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Mało śmieszne o_0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) Kretyńskie rzec można. Ci pseudoaktorzy wyglądali na niedorozwojów, a kamerzysta chwiał obrazem jak by przed kilkoma minutami nawalił się jakimś tanim wińskiem... No ale co tam czego wymagać od ludzi, którzy nawet wysłowić się poprawnie nie potrafią. Tu cytat: "przedwczoraj szłem sobie z psem" :lol: Od kiedy to w języku polskim pisze się "szłem" zamiast szedłem??? Edytowane 17 Stycznia 2005 przez psychodeliczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Ehhh..... chociaż lepsze od ostatniej premiery filmowej na tweaku.. Kto to wtedy był? Pandi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Pandi i jego "Fullziomal" dokładnie to pamiętam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Pozdrów kolegów od nas.... Powiedz im żeby lepiej kabaretu nie zakładali. Kiepsko im to idzie. Bardzo kiepsko. apropos "szłem" - "szławszy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 i dac dzieciom kamere/aparat cyfrowy to się bawią .... a co do samego filmu to jeśli chciałeś ukzać całą prawde o głupocie twoich kumpli to wyszło wam całkiem nieźle, no i praca kamery także wymiata ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 osochozi? :huh: Jakis glebszy sens tej produkcji jest, czy to czysta abstrakcja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) Eloelo Elotowaro zjebisty ! Poprostu elofilm w deche ! Super dla eloziomalów takich jak eloja ! Elomurwa w deche i elo ! Jazdaa ! Wy nie czaicie poprostu elobazy i tyle. Ida z ziomalami na melanż bo tutaj śmierdzi elobetonem. Elo i pozdro 6200 ! Niezły hardkor... elo ! Edytowane 17 Stycznia 2005 przez Nexer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 o matko :o ŻENADA!!!!!!!!! dajcie se siana 'polacy' ;> ps: pandi przy was to oskara powinien dostac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 o matko :o ŻENADA!!!!!!!!! dajcie se siana 'polacy' ;> ps: pandi przy was to oskara powinien dostac :> 1222262[/snapback] Ojjj.... kłuciłbym się...;) Tutaj są chociaż jakieś strzępy fabuły.. chyba... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Ojjj.... kłuciłbym się...;) Tutaj są chociaż jakieś strzępy fabuły.. chyba... :-P 1222265[/snapback] Zgoda, ale w filmiku Pandiego efekty specjalne wymiatały :lol: A tu? 0 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavior_ Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 zalosna parodia ludzi sama w sobie ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgoda, ale w filmiku Pandiego efekty specjalne wymiatały :lol: A tu? 0 :D 1222272[/snapback] Nie zgodzę się... Nie widzicie animacji tego... eeee.... człowieka z lasu aka. wilkołaka... To już coś... Do matrixa troche brakuje ale sa na dobrej drodze... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 jednym slowem: DZIADOSTWO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Nie zgodzę się... Nie widzicie animacji tego... eeee.... człowieka z lasu aka. wilkołaka... To już coś... Do matrixa troche brakuje ale sa na dobrej drodze... ;) 1222285[/snapback] A wielce kunsztowne pokazanie sztuk walki u Pandiego? Tam było wszystko: karate, boks tajski, kung-fu, ju-jitsu (czy jak tam się to pisze :D). Widać było szkołe Bruce'a Lee :lol: :lol: :lol: A tu: marne przebłyski elementów walki karate w wstawkami samoobrony naćpanych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 macie niezłe gusta jeśli wam sie takie coś podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Co do czlowieka z lasu to sie nie nabijajcie. W okolicy Rawicza, jest troche lasow. Ja razem z kumplami bawimy sie w maly survival i czasem w mundurkach z ASG wybieramy sie na 3 noce do lasu. Ja nie wierzylem w takie cos do poki kumpel mnie nie zaprowadzil do takiego kolesia :blink: Koles zyje od ponad 30 lat w lesie, od kiedy zmarla jego zona. Z tego co mowil, to lesniczy dowozi mu czysta wode i cos potrzebnego jak mu sie skonczy. Koles zyje bez pradu, jada to co upoluje :blink: Szczere fakty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 macie niezłe gusta jeśli wam sie takie coś podoba 1222321[/snapback] Widzę, że słabo u Ciebie z wyczuciem ironii... A wielce kunsztowne pokazanie sztuk walki u Pandiego? Tam było wszystko: karate, boks tajski, kung-fu, ju-jitsu (czy jak tam się to pisze :D). Widać było szkołe Bruce'a Lee :lol: :lol: :lol: A tu: marne przebłyski elementów walki karate w wstawkami samoobrony naćpanych :D 1222304[/snapback] Hmm.... nie zapomnij o filmie jako całosci... Tutaj możemy odczytać głebokie przesłania które odkrywają prawdziwą postać ludzkiego umysłu i ducha... Może skoncetrować się nad naszą osobą dzieki owym sceną.. Kolejną rzecza jest metaforyczne ukazanie osob w tym dziele... Czy odczuwasz ból jaki płytnie od postaci - ich przeżycia i uczucia... To wszystko razem próbuje nam coś przekazac... Natomiast film Fullziomalll był płytki myśleniowo... :twisted2: :plom: :ploom: :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 To jak porównywanie Szeregowca Ryana z Matrixem :lol: Uważam, że Pandi zrobił film, który jest majsterszytkiem sztuk walki :D:lol:, a ten ukazuje jak napisałeś: "głebokie przesłania które odkrywają prawdziwą postać ludzkiego umysłu i ducha" i ma mniej fajerwerków techniczno-komputerowych, ale reasumując obydwa filmy mają swoje wady i zalety :lol: :lol: (a może tylko wady? :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 To jak porównywanie Szeregowca Ryana z Matrixem :lol: Uważam, że Pandi zrobił film, który jest majsterszytkiem sztuk walki :D:lol:, a ten ukazuje jak napisałeś: "głebokie przesłania które odkrywają prawdziwą postać ludzkiego umysłu i ducha" i ma mniej fajerwerków techniczno-komputerowych, ale reasumując obydwa filmy mają swoje wady i zalety :lol: :lol: (a może tylko wady? :D) 1222340[/snapback] Doszliśmy ( a raczej doszłem ;)) do sedna...:D Peace... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 szłem 1222165[/snapback] Tą wypowiedzią to dowaliłeś :lol: A nazwa tematu jest również ciekawa: "...na faktach autentycznych" :lol: :lol: APEL: Czytajcie słowniki języka polskiego. Może się czegoś mądrego nauczycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Link_mc zaownowałeś nas wszystkich tym filmikiem... z krzesła spadłem normalnie... ps. mozemy sie z tweak wkrecic do waszej paczki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 następny [ciach!]iarz chciał czymś zabłysnąć :mur: :mur: :mur: NUDA żałuje że czekałem na buforowanie...... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 lepiej zwalcie sobie konika sperma przestanie walic wam na dekiel pozdrawiam :) 1222246[/snapback] Aleś się popisał :? Zastanawiam się co tym stwierdzeniem wniosłeś do dyskusji :? Odnośnie filmu - totalny debilizm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 (edytowane) Widzę, że słabo u Ciebie z wyczuciem ironii... Hmm widze to samo u ciebie ... A tak gwoli wyjaśnienia jakbyś nie kontaktował o co mi chodzi, moja wypowiedź też miała być z zamiaru ironią, widać nie wszyscy się domyślili Edytowane 18 Stycznia 2005 przez Garfield^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Ostra krytyka panuje na tweaku :) niestety uzasadniona... dziś może wrzuce filmik jak kolesiowi wczoraj spaliłem kilkucentymetrową brodę, mam nadzieję, że tego tak nie pojadą wszyscy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Aleś się popisał :? Zastanawiam się co tym stwierdzeniem wniosłeś do dyskusji :? Odnośnie filmu - totalny debilizm. 1222615[/snapback] A czego Ty sie po Grahamie spodziewałeś :lol: ... Ot kolejna niskobudźetowa produkcja :) Nie bede komentował bo nie ma czego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a co za tandeta szkoda czasu :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 :mur: :mur: :mur: :mur: szkoda mojego czasu i lacza :angry: heh co moze zrobic nuda z ludzmi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...