pawelcul Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Jak w temacie. Sterownik pod w98. Przeszukałem już chyba cały Internet i nic. Może ktoś ma na dysku? Uprzejmie proszę o kontakt, bo mi jest bardzo potrzebny. E-mail: pawelcul@wp.pl gg:4119292 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 A co to jest właściwie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelcul Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 sorki, zapomniałem wspomnieć że to karta graficzna. Pamięć: 512 kB :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Watpie czy w ogole znajdziesz, ale pod 3.11 bez problemu ;-) http://www.mpoli.fi/files/hardware/DISPLAY/PARADISE/ Zreszta po co Ci sterowniki? I tak raczej nie bedziesz mogl zmienic rozdzielczosci na inna bo karta ma za malo pamieci co do kolorow to moze 256, ale tez nie wiem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelcul Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 tzn mi ją windows98 sam zainstalował, ale mam 256 kolorów i 800x600, myślałem, że pojdzie w 16 bitach na 1024x768px. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Napewno nie, przeciez ma tylko 512KB ramu ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelcul Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Rozumiem, wielkie dzięki za pomoc, widzę że jednak komp klasy pentium 200 nadaje się tylko na ruter/serwer. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 (edytowane) Czy to ten antyczny akcelerator na ISA? Obiekt moich westchnien jakies 12 lat temu. Edytowane 18 Stycznia 2005 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelcul Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 tak, to nawet nie akcelerator :) ale działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...