Skocz do zawartości
jigaman

Gdzie Kupie Papst'a 40x40x20 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, pierwszy raz zawitalem i od razu pytanie.

Czytajac posty ludzie pisza ze bardzo nadaje sie na wentyl do GB 9550, jednak mam problem bo nigdzie nie moge go dostac (allegro i google obszukane w ta i spowrotem, dawni sprzedawcy na allegro juz ich nie maja).

Gdzie mozna go dostac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, pierwszy raz zawitalem i od razu pytanie.

Czytajac posty ludzie pisza ze bardzo nadaje sie na wentyl do GB 9550, jednak mam problem bo nigdzie nie moge go dostac (allegro i google obszukane w ta i spowrotem, dawni sprzedawcy na allegro juz ich nie maja).

Gdzie mozna go dostac?

1222341[/snapback]

odezwij sie na priv, ale mam tylko papsta fm412, tj 40x40x10, x20 nie widziałem nie miałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na allegro często się pojaiają te wiatraki, poczekaj. Jak się nie uda dostać 40x40 to kombinuj z przymocowaniem 80x80 (niekoniecznie do samego radiatora, może być mocowanie podobne do tych co stosuje zalman)- będzie ciszej.

1222891[/snapback]

dzieki za info

juz tak probowalem z moim wiatrakiem z obudowy 100x100 , jednak zrezygnowalem... nie wygladalo to dobrze poza tym w obudowie pozostala dziura ;)

wole jak cos bedzie bezposrednio dmuchac na radiator, w ostatecznosci sproboje cos z 80x80 pokombinowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi