jigaman Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Witam, pierwszy raz zawitalem i od razu pytanie. Czytajac posty ludzie pisza ze bardzo nadaje sie na wentyl do GB 9550, jednak mam problem bo nigdzie nie moge go dostac (allegro i google obszukane w ta i spowrotem, dawni sprzedawcy na allegro juz ich nie maja). Gdzie mozna go dostac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Witam, pierwszy raz zawitalem i od razu pytanie. Czytajac posty ludzie pisza ze bardzo nadaje sie na wentyl do GB 9550, jednak mam problem bo nigdzie nie moge go dostac (allegro i google obszukane w ta i spowrotem, dawni sprzedawcy na allegro juz ich nie maja). Gdzie mozna go dostac? 1222341[/snapback] odezwij sie na priv, ale mam tylko papsta fm412, tj 40x40x10, x20 nie widziałem nie miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cho-marek Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Na allegro często się pojaiają te wiatraki, poczekaj. Jak się nie uda dostać 40x40 to kombinuj z przymocowaniem 80x80 (niekoniecznie do samego radiatora, może być mocowanie podobne do tych co stosuje zalman)- będzie ciszej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jigaman Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Na allegro często się pojaiają te wiatraki, poczekaj. Jak się nie uda dostać 40x40 to kombinuj z przymocowaniem 80x80 (niekoniecznie do samego radiatora, może być mocowanie podobne do tych co stosuje zalman)- będzie ciszej. 1222891[/snapback] dzieki za info juz tak probowalem z moim wiatrakiem z obudowy 100x100 , jednak zrezygnowalem... nie wygladalo to dobrze poza tym w obudowie pozostala dziura ;) wole jak cos bedzie bezposrednio dmuchac na radiator, w ostatecznosci sproboje cos z 80x80 pokombinowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...