Gość Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 wenrwia mnie winamp i tyle. 2.7 mnie wnerwia 3.0 mnie wnerwia bo jest niestabilny i sie rozjeżdza po graniu na innej rozdzielczości... music match jukebox jest niestabilny... sonique2 jest nieintuicyjny... cholera zna ktoś coś innego co działa i sie nie wiesza? no i najważniejsze żeby sie nie rozjeżdzał przy zmianie rozdziałki (dotyczy programów wielomodułowych - np. winamp, czy ten musicmacth jukebox) z góry dzięki za cokolwiek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 hm kiedys byl taki w sumie fajny playerek C4 moze on Ci sie spodoba ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 TDK DigitalMIX master jest bardzo sympatyczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 może by który linkiem rzucił??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Coolplayer. Obsluguje wszelkie mpxx (wszystkie typy mp), .ogg-i, praz wspiera plugginy -in od Winampa, oraz skorki. Nie wymaga setupu - jeden plik 500kB. Equalizer, auto-zamykanie, itd. Bardzo stabilny. Free: http://coolplayer.sourceforge.net . Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 hmmm spróbowałem tego coolplayera i jakoś nie wpadł mi w oko - potrzebuje playlisty cały czas na ekranie. może inaczej, czy zna ktoś sposub na zrobienie winampa3 tak co by sie nie rozjeżdzał??? dodam że tak moa tylko po quake - u2 (dokładniej ze zmodyfikowanym enginem quake2max) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Sonique jest spoko. www.sonique.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 moze Quintessential Player --->>> http://www.quinnware.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Sonique jest spoko. www.sonique.com przeczytałeś chociaż sam początek tego topica??? sonque2 mnie wnerwia bo sie chce z netem łączyć... a 1.xx to już mi wogule nie pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Nie wiem dlaczego Winamp Cie aż tak wnerwia. Według mnie jest de best... Mówię o wersji 2.xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 wenrwia mnie winamp i tyle. 2.7 mnie wnerwia 3.0 mnie wnerwia bo jest niestabilny i sie rozjeżdza po graniu na innej rozdzielczości... music match jukebox jest niestabilny... sonique2 jest nieintuicyjny... cholera zna ktoś coś innego co działa i sie nie wiesza? no i najważniejsze żeby sie nie rozjeżdzał przy zmianie rozdziałki (dotyczy programów wielomodułowych - np. winamp, czy ten musicmacth jukebox) z góry dzięki za cokolwiek :) Boze :!: to za malo stabilne :!: to za malo intuicyjne :!: to nie moze sie moze sie z netem laczyc :!: jakie wymagania :) ja uzywam winampa 3.0 i jestem bardzo zadowolony.. procz jednego... winamp otwiera mi sie ze 3 sekundy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 mi się winamp 2.8 nigdy nie zawiesił jeszcze i na pewno mi się nigdy nie znudzi a to na pewno za sprawą tych kilkudziesięciu tysięcy skórek 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 ja polecam windows commandera :P najpierw insertem zaznaczas piosenki a pozniej wciskasz F3 i sluchasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 wenrwia mnie winamp i tyle. 2.7 mnie wnerwia 3.0 mnie wnerwia bo jest niestabilny (...)Moim zdaniem to zapewne Twój komputer jest poprostu niestabilny, szukaj przyczyn w sprzęcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Sonique jest spoko. www.sonique.com przeczytałeś chociaż sam początek tego topica??? sonque2 mnie wnerwia bo sie chce z netem łączyć... a 1.xx to już mi wogule nie pasuje. :oops: Sorx. Ślepy jezdem :oops: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 wenrwia mnie winamp i tyle. 2.7 mnie wnerwia 3.0 mnie wnerwia bo jest niestabilny i sie rozjeżdza po graniu na innej rozdzielczości... music match jukebox jest niestabilny... sonique2 jest nieintuicyjny... cholera zna ktoś coś innego co działa i sie nie wiesza? no i najważniejsze żeby sie nie rozjeżdzał przy zmianie rozdziałki (dotyczy programów wielomodułowych - np. winamp, czy ten musicmacth jukebox) z góry dzięki za cokolwiek :) Boze :!: to za malo stabilne :!: to za malo intuicyjne :!: to nie moze sie moze sie z netem laczyc :!: jakie wymagania :) ja uzywam winampa 3.0 i jestem bardzo zadowolony.. procz jednego... winamp otwiera mi sie ze 3 sekundy :? Dokladnie, tu ci to nie pasuje, tu to. Winamp 3 jest spoczko. Chyba masz cos nie tak z kompem i tyle :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 chyba ma prawo mu sie nei podobac:) kazdy ma wlasny gust:) sprobuj to co juz ktos wyzej proponowal Quintessential Player Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 chyba ma prawo mu sie nei podobac:) kazdy ma wlasny gust:) sprobuj to co juz ktos wyzej proponowal Quintessential Player Jasne że ma prawo. Tyle że Winamp 3.0 jest stabilny a to że mu się nie podoba to już co innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 wenrwia mnie winamp i tyle. 2.7 mnie wnerwia 3.0 mnie wnerwia bo jest niestabilny i sie rozjeżdza po graniu na innej rozdzielczości... music match jukebox jest niestabilny... sonique2 jest nieintuicyjny... cholera zna ktoś coś innego co działa i sie nie wiesza? no i najważniejsze żeby sie nie rozjeżdzał przy zmianie rozdziałki (dotyczy programów wielomodułowych - np. winamp, czy ten musicmacth jukebox) z góry dzięki za cokolwiek :) Boze :!: to za malo stabilne :!: to za malo intuicyjne :!: to nie moze sie moze sie z netem laczyc :!: jakie wymagania :) ja uzywam winampa 3.0 i jestem bardzo zadowolony.. procz jednego... winamp otwiera mi sie ze 3 sekundy :? ..pogrzeb sobie w rejestrze. XP wymusza kilka sekund na uruchomienie aplikacji. ma tam pewna wartosc ktora domyslnie ustawia na 5000 co ponoc daje 5 sec. mozna ja spokojnie zmniejszyc i programy powinny sie szybciej odpalac. teraz dokladnie nie pamietam ale napewno znajdziesz to na jakiejs www.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...