swiety Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 (edytowane) Witam . czy pod linuxem są problemy z uruchomieniem karty pod PCIe albo w trybie SLI? czy testował ktos? edit: No co? nik nie ma linuxa na platformie SLI ? Interesuje mnie czy dziala , czy linux obsługuje SLI Edytowane 18 Stycznia 2005 przez swiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Ostatecznie można poszukac na kernel.org... powinno być w kernel features czy cuś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocodil Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Witam . czy pod linuxem są problemy z uruchomieniem karty pod PCIe albo w trybie SLI? czy testował ktos? edit: No co? nik nie ma linuxa na platformie SLI ? Interesuje mnie czy dziala , czy linux obsługuje SLI 1222609[/snapback] Cześć :) Rzeczywiście najlepiej poszukać samemu (o ile zna się angielski)... Według mojej najlepszej wiedzy: - PCI Express działa bez problemu, - SLI na 99,99% jeszcze nie działa (ale raczej nie ze względu na jądro Linuksa, lecz ze względu na, że NVidia nie wydała jeszcze odpowiednich sterowników) Pozdrawiam, Crocodil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...