ezrael80 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Macie pomysl jak zamocowac tarczke tnaca do wiertarki??(400W) (zeby wyciac w obudowie okrag na wentylator), kupilem 5x trzpien i przy mocniejszym nacisku odpadala srobka mocujaca, probowalem tez zalozyc to na srubke, dokrecic ... ale srobka ma taki gwint, ze sie odkreca przy docisku :mur: . Jak macie pomysl jak to zamontowac to podzielcie sie. tnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbus_b Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Nie wiem jaka to jest tarczka ale może spróbuj poprostu zmienić kierunek obortu wiertarki wtedy śrubka sie będzie dokręcać. Jeśli będzie ciąć to po kłopocie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezrael80 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Nie wiem jaka to jest tarczka ale może spróbuj poprostu zmienić kierunek obortu wiertarki wtedy śrubka sie będzie dokręcać. Jeśli będzie ciąć to po kłopocie :) 1222925[/snapback] No wlasnie mam wiertarke bez mozliwosci zmiany krecenia sie ... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemik Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 PODKLADKA SPREZYNUJACA powinna rozwiazac problem, a nie prosciej nawiercic x- otworow preciac brzeszczotem i wyszlifowac kamieniem ?? albo kupic frez palcowy??(musisz miec wiertarke w statywie ). powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...