Szajba. Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Witam. Dziś z nieznanych mi przyczyn odpadł mi wiatrak od karty :]. Zamontowałem go sporwotem,ale nie jestem pewien czy pracuje poprawnie. Chciałbym dowiedzieć się jak sprawdzić temperature proca karty, oraz przy okazji pamięci oraz jaka jest dopuszczalna temperatura. TO B.WAZNE. POZDRO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszukuj Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Twoja karta raczej, a nawet raczej napewno niema czujnika temperatury. Najlepiej sprawdzić suchym palcem(kiedy będzie w stresie) czy parzy. albo Elektronicznym termometrem (BROŃ BORZE RTĘCIOWYM) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zmien nazwe topiqu na poprawną... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...