iRv_ Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Za jakiś czas mam zamiar sobie kupić nową kartę grafiki, najprawdopodobniej będzie to ASUS V9999GT 128MB RAM. Tylko nie wiem czy zasilacz mi ją uciągnie. Config mojego kompa to Procesor AMD Athlon 64 3000+ Socket 754Płyta Główna EPoX K8DA3I nForce 3 250GBJedna kostka 256 MB DDR-RAM 400 mHzNagrywarka NEC ND3500AGGrafika GeForce 3 Ti 200 (jeszcze)Dwa dyski twarde - jeden Samsung 40GB drugi Seagate 30GBAudigy 2 ZSKarta sieciowa na płycie (w razie czego można wyciągnąć)Tuner TVWentylator procka BOXowy Od czasu do czsau podłączam też odtwarzacz MP3 i aparat cyfrowy pod USB. Zasilacz mam Megabajt 350W No i właśnie, czy zasilacz uciągnie jeszcze tego ASUSA V9999GT ?? :mellow: Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 moze byc problem. a co do konfigu to czas zainwestowac w ram! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudzio Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Skoro masz kaske na taka karte to 150 zl na chiefa nie powinno byc przeszkoda , po co sie martwic ze nowy sprzet poleci razem z niebieskim dymkiem ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iRv_ Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Czyli muszę jeszcze zainwestować w zasilacz :( ehh jakie te części drogie... Czy zasilacz 420W to "przyszłościowy zakup" ?? (Łoj, to już drugie pytanie o zasilacz :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudzio Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zalezy o jak odlegla przyszlosc pytasz :P Ale na najblizsze 2 lata MARKOWY 420 W zasilacz bedzie wystarczajacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iRv_ Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 No tak przynajmniej dwa lata w przód (tego MB mam już chyba 2 rok) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...