sabath6 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Mam 2 dyski 80 maxtor na ide i kontroler dodatkowy(PCI) na ukladzie ITE jak fizycznie podłączyć je do kontrolera ?(czy pod jedno wejscie oba dyski na jednej taśmie(1 master 2 slave) czy inaczej????????????? ) jak ustawić zworki ? bo nie moge nic sie dowiedziec. z instrukcji. jakieś instrukcje mile widziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 a co za różnica?Przynajmniej przy tworzeniu,najlepiej podłączyć na oddzielnych kanałach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopi Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Mam 2 dyski 80 maxtor na ide i kontroler dodatkowy(PCI) na ukladzie ITE jak fizycznie podłączyć je do kontrolera ?(czy pod jedno wejscie oba dyski na jednej taśmie(1 master 2 slave) czy inaczej????????????? ) jak ustawić zworki ? bo nie moge nic sie dowiedziec. z instrukcji. jakieś instrukcje mile widziane. 1222911[/snapback] ja podlaczylem na 2 tasmach oba dyski jako master Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...