libero Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 dobra starczy z krzesla spadlem dosc tego ! Bo nas lisek zbanuje ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 dobra starczy z krzesla spadlem dosc tego ! Bo nas lisek zbanuje ! :) OK. Prosimy o wyciecie tego watku. mamy dosc takich tekstow o SDRAMach w KT333. :) :) :) Lisek to jakas tragedia, cos nam sie poziom zanizyl straszliwie... :) :) :) :) moze na stronach Komputer Swiata jest jakies forum dla takich amatorow. Chyba trzeba wprowadzic ankiete przy zapisywaniu sie do forum z odpowiedni trudnymi pytaniami, zeby tekie lamuchy sie nie mogly zapisac, bo nie ilosc userow lez ich ajkosc sie liczy. POZDRAWIAM ALL users Tweak.PL Forum. SpiderMAN vel bADMINton modderus maxximus kretinus!!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 hehe :) A ja sobie tak caly czas mysle ze jak bym uchnol swoje 128mb pc133 to bym mial sporo ramu :) Jak sie komus uda to niech sie podzieli jak to zrobil ! LOL ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 hehe :) A ja sobie tak caly czas mysle ze jak bym uchnol swoje 128mb pc133 to bym mial sporo ramu :) Jak sie komus uda to niech sie podzieli jak to zrobil ! LOL ROTFL To bedzie mod stulecia. Chyba nie obejdzie sie bez Dremela ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 To bedzie mod stulecia. Chyba nie obejdzie sie bez Dremela ;) Zabkami sie wygryzie :) Cos sie dokleji :) przelutuje i bedzie chulalo :) Jeszcze pokretlo zamatuje zeby lepiej sie krecily :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 To bedzie mod stulecia. Chyba nie obejdzie sie bez Dremela ;) Zabkami sie wygryzie :) Cos sie dokleji :) przelutuje i bedzie chulalo :) Jeszcze pokretlo zamatuje zeby lepiej sie krecily :) Ale jestesmy chamy - taka mala dygresyjka ;) HEHE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Patrząc na poziom tego watku to jego miejsce jest tylko na oślej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 no i co z tego :) Fajnie chociaz jest :) Tylko ze sie Holman gdzies zagubil :( Juz reedowi linka podeslalem :) bedzie posmiewisko na cale forum :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Patrząc na poziom tego watku to jego miejsce jest tylko na oślej :lol: Taki jest walsniecel tej podrozy - Osla Laczka!!! ;) HEHE Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 zagubil?!, ja wam sie zaraz zagubie! :), trzeba zrobic archwum z takim watkami pt. komp dla debila , w podtytule: co na to powie mama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ja to z wlasnych wunduszy moge nagrode debila stulecia ufundowac ! Precekla i lizaczka !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ja to z wlasnych wunduszy moge nagrode debila stulecia ufundowac ! Precekla i lizaczka !! Komplet czrnobialych kredek dokladam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ja to z wlasnych wunduszy moge nagrode debila stulecia ufundowac ! Precekla i lizaczka !! Komplet czrnobialych kredek dokladam a ja gumke do majtek, w kolorze ciemne bordo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...