Skocz do zawartości
TANK26

Kiedy Skończą Się Problemy Z Przeciążeniem Forum ?

Rekomendowane odpowiedzi

Też mnie to troche wnerwia. Największe (chyba) polskie forum komputerowe na beznadziejnym serwerze :wink:

A wypowiedz mechl!ka jest conajmniej dziwna :blink:

Jestem członkiem forum więc mam prawo wymagać bo w koncu forum tworzą wszyscy forumowicze razem wzięci. A Tweak jak każdy szanujący się serwis powinien dbac o swój dobry wizerunek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uogólniłem...

Chodziło mi dokładnie o to że ludzie narzękają, żądają, wymagają a nic nie robią żeby jakoś wspomóc...

Zmiana serwera wiąże się z wydatkami...

To rzecz oczywista, bo nierozdają takich za free....

Gdyby była możliwosc poprawienia działania forum to napewno już by to się stało (jak np. zmiana z phpBB - która również kosztowała)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uogólniłem...

Chodziło mi dokładnie o to że ludzie narzękają, żądają, wymagają a nic nie robią żeby jakoś wspomóc...

Gdyby była możliwosc poprawienia działania forum to napewno już by to się stało (jak np. zmiana z phpBB - która również kosztowała)...

1223351[/snapback]

Z drugiej strony temat datkow na tweaka byl juz poruszany, a w efekcie doszlo do tego, ze jest to niemozliwe do zrealizowania (podatki i takie bzdury).

Edytowane przez KrzychuG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zebys sie nie zdziwil. trzeba pogadac z firmami i dadza sprzet w zamian za inne korzysci typu reklama itp. nvision jakos sobie zalatwilo sprzet do testow, pclab tez jakis czas temu pisal, ze chyba wilk dal im 4gb ramu, ktos inny procki, mobo....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak więc Tweak niech sobie dalej siedzi z założonymi rękami bo nieda się i nikt niechce nic "dać"

W kraju z każdym dniem przybywa internautów, aż w końcu niebędzie się daŁo wejść na forum przez większą część dnia.

Wczoraj oczywiście norma od 18:00 Forum było "NIECZYNNE"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no a jak? tak jest dzien w dzien i w weekendy... myslalem ze bedzie now forum to bedzie luz --> jest forum, to sa problemy z serwerem, kurde... same problemy, ciekawe z czym pozniej? :>

ps: dajcie znac politykom ze potrzebujemy serva nowgo, oni sa tacy laskawi ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak więc Tweak niech sobie dalej siedzi z założonymi rękami bo nieda się i nikt niechce nic "dać"

1224635[/snapback]

MSPANC

Tak siedzimy z zalozonymi rekami taplajac sie w hajsie z tweak'a i wyrywajac fruzie na tekst poogladamy moja kolekcje logow apache'a. Jestesmy zli, wstretni, nie chcemy pomoc biednym uzytkownikom ktorzy maja swiete prawo domagac sie transfery 100 kB/s, czasu generowania strony < 0,01 sekundy, 50 MB na zalaczniki itd i to bez reklam (dziekujemy tym ca. 20% ktorzy konsekwentnie blokuja je - moze ilustacje artykulow tez puscimy przez adserver - na zdrowie)

Oczywiscie nowy soft do obslugi forum dostalismy za darmo. Ba co tam. Firma nam doplacila zebysmy go wzieli jak zobaczyli jacy jestesmy zajebisci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Typowa postawa polaków "ja kcem bo mi sie należy a piniądze leza na ulicy trza sie tylko schyli ;)". Niemiec no offense ale kim ty jestes żeby załatwiać, no w sumie użytkownikiem i mógłbyś sie przyczynic do rozoju swojego ulubionego forum chyba :P nie :?: , seti tez liczysz bezinteresownie i nic ci to nie daje a tak bys sie przyczynił do czego :).

soją drogą może zrobić programik który bedzie przeznaczał wolną moc obliczeniowa naszych procków na wspomaganie działania forum :). Ja tam bym liczył :).

ps. nie mam nic przeciwko nikomu ale kasa naprawde nie lezy na ulicy a jak leży to powiedzicie Lisowki Marco i reszcie ekipy dzie to na bank podniosąi kupią serwer :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi