Świder Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Chętnie przyjmiemy... każdy sprzęt się liczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pałeł Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 trochę tego złomu mam dwie płyty soket 370 sound blaster geforce2 mx dwie, modemik s3trio jak bede u kumla to może coś się jeszcze znajdzie i jescze ine przedpotopowe choć nie na pci bo taka by sie przydała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Jak najbardziej jesteśmy za :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 witam, pracuje w serwisie i takie plyty trafiaja do producenta jak ktos wczesniej zauwazyl. Ale liczba takich plyt jest niewielka gdyz prawie wszystkie daje sie naprawic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) dzwoniłem do solteka:) niestety odpowiedzi brak.. nie ma i tyle. dzwonilem do serwisu w warszawie (Abit) - takze lipa:// a w asusie powiedzieli że trzeba przyjść osobiscie.. żadnych takich spraw przez telefon Edytowane 28 Stycznia 2005 przez peseq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 To i tak że cie w asusie nie olali :D tylko chcą żeby przyjść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 moze lepiej zeby jakis faker poszedl bo moze ich zagiac i bedzie fajnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 W poniedziałek... zwiedziliśmy 3/4 sklepów komputerowych w bielsku... (oraz komisów)... zajęło to nam 4h chodzenia... i co... za 40zł... gościu "sprzedał" nam... uszkodzonego gigabyte na 815... ge force 256 z defektem... ;)... dwa spalone proce... duron 900... oraz Celek 566... oraz seagate 10gb... i to tyle... :/ o ofiarowaniu nikt nie pomyślał... w reszcie sklepów wiadomo jaka odpowiedz... nie ma... do producenta... albo jakiś syf za dużą kase... w jednym może coś zostawią... i to wyproszone z oporami... bo powiedział, że on to wyrzuca.. to trzeba było siętroche nagadać... aby to zostawił, że po to przyjdziemy... Może kiedyś do kraka na giełde... bo bielsko to już odpada... jakby ktoś tam chodził... i mógł coś posprawdzać... załatwić ;) Z góry dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 ja niestety na razie nic nie mam, dlatego sie nie odzywam :| z przed nosa mi uciekła jakas płytka gigabajta na nforsie z źle wgranym biosem..... niestety, jak coś będzie to dam znać :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 A ja zlookam troche giełdy w crakowie...może kiedyś jak skończe zafajtane praktyki i wkońcu się wyśpie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 ... Może wystarczy napisać do abit polska i powiedzieć co i jak, a przy odrobinie chęci z obu stron można się stać szczęśliwym posiadaczem 1000 mobosów za friko, (skoro do zniszczenia) lub poprostu za opłata zwiazaną z ewent. transportem czy wysyłką... Bo przecież czemu ja mam za to kasiore trzepać, "dajcie mi, ja se naprawie i se sprzedam" -to troche nie Ja... Możemy sprzedawać, ale wtedy każdemu idzie dola. Poza tym narazie nic nie jest załatwione, może się okazać że z tego i tak qpa wyjdzie a nie biznes. 1227289[/snapback] mysle, ze to nie jest zgodne z ich polityka, rozdawanie uszkodzonych plyt. mysle, ze oni mysla, ze to im image popsuje, jak jakas czesc tych "odpadow" wroci na rynek :} ale sprobowac mozna :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) http://allegro.pl/show_item.php?item=40805713 29 sztuk ati 9200 "W tej aukcji oferuje 29 ati ale sa jeszcze mx440 okolo 1000szt , inne ATI FX5200 W sumie okolo 2000kart uszkodzonych " :} UPDATE : sory ze jedno pod drugim, zapomnialo mi sie :} Edytowane 2 Lutego 2005 przez ar2r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Zróbmy ściepe na te karty razem, to się podzielimy łupem :P Ja niestety już na debecie jade a jeszcze do spłącenia mam BH5 od Vegi... Sami (Świder i Ja) nie damy rady jesteśmy zbyt "mali" żeby phać się w takie zakupy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Pomysl jest spoko ale no wlasnie .... ja tak sobie pomyslalem - czemu producent chce placic za wysylke uszkodzonego sprzetu do siebie ? No bo nie chce stracic renomy .. jakby tak dawali te zepsute NF7 to ktos kto sie zna moglby przykombinowac cos wymienic albo jakos ukryc usterke i sprzedac jako sprawna i wtedy zaczol by sie cyrk nigdy nie bylo by wiadomo czy sie kupuje urzywane i naprawion eczy nowe ... to jest ta ciemna strona pomyslu z mojej strony heh nie no ale jak wroce do wojego miasteczka to tez zagadam z moim sprzedawca i moze sie cos przykombinuje - trzeba miec wejscie i juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 .. jakby tak dawali te zepsute NF7 to ktos moglby przykombinowac i sprzedac jako sprawna i wtedy zaczol by sie cyrk nigdy nie bylo by wiadomo czy sie kupuje urzywane i naprawion eczy nowe ... 1253280[/snapback] Dlatego żeby uniknąć takiej sytuacji znakowalibyśmy każde otrzymane mobo np. przez wywalenie jednego PCI, bo żeby je ponownie wsadzić to już trza mieć tools niezły ;) Ano bez wtyków ani rusz niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Wczoraj dostałem zasike ATX 235W noname za froiko i flopa :-P Obie rzeczy of coz zjarane :) Co do zasiłki to bez odkorzacza nei podchodz, ma wywalonego kondziora i zjarczony rezystor - zobacze co da sięzrobić a flopa nei sprawdzałem :wink: Wreszcie coś... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) Chetnie sie udziele panowie , sam z dwoma przyjaciolmi z uczelni uruchomilismy serwis. Ja jestem po elektronice oni po informatyce. Sprzet mamy powazny nie najwyzszy ale BGA demontujemy i montujemy. Mamy maty anty statyczne oscyloskpopy 2 ,stacje BGA ,3 x stacje lutownicze ,stacja n powietrze . Troche czesci (starych plyt i kart) oraz dwa razy w tygodniu dostawe nowych czesci (memory,regulatory nap.,jara do grafik zadko kiedy sie oplca wytmieniac.) Chetnie pomozemy w zasadzie pomozmy sobie na wzajem. Mnie i kolegom zalezy zeby serwis rozwijac a wam na .... niezlej zabawie ;) wiec mozemy sobie pomoc . Mozemy porozumiec sie jesli chodzi o naprawy czy wymiany jakis czesci z ktorymi sobie nie dacie rady a my bedziemy miec czesci ;) z reszty co zostanie. Jak cos to www.forum.woox.pl jest otwarty na propozycje ;)))) Szukam rowniez pomocy z bannerami stron i reklama , zawsze to moze byc zamiast pieniedzy za naprawy wykonane przez nas. Edytowane 28 Maja 2005 przez Dzieju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...