lechu1988 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Mam pytanie jak zmienić w tej płycie (Soltek kt600r) dzielnik narazie chodze na szynie 180 a wiecej nie jade bo coś mi padnie ... Gdzie znajde dzielniki ?? dodam ze podkreciłem na 200 szyne ale komputer zaczoł tylko piszczec a potem zmienił ustawienia na standarodwe ... Na płytce mam osadzonego Athlona XP (barton) 2600 podkreconego na 2800 do tego pamiątki kingston 400 Mhz cl3 .... I chcem wycisnąć z tego kompa jak najwięcej pomóżcie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 jak ci cos padnie to sie zglos a tak wogole to w instrukcji jest napisane jak ustawic zworki na fsb200 ,na plycie jest napisame wybacz ale ja ci tego nie napisze komp piszczy to: zasilacz ,proc ,pamieci - nie wyrabiaja zanim powiesz ze to nie pamieci to sie zastanow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu1988 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 A jak to bedzie po inglisz dzielnik ??? gdzies wyczytałem ze dividers... Ale nic o takiej nazwie w instrukcji nei znalazłem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...