DeeJayWaski Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Dodałem zdjecie procka... A moje pytanie to: "Mam zablokowany mnoznik,czy odblokowany?" PS.Jak z tego zdjecia nic nie wynika to powiedzcie jak to sprawdzic w inny sposób! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 wejsc do biosu, zmienić na jakąś niższą cyferke i sprawdzic czy mhz sie zmniejszyły?;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Jeśli chodzi o tą fotkę to wynika z niej, że mnożnik jest zablokowany (2004, tydzień 17). Ale najlepiej zrób jak Leborg radzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Mnoznik moge zmieniac za pomoca zworek na plycie glownej! w biosie nic takiego nie mam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 polecam: http://forum.overclockers.pl/viewtopic.php?t=2609 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Jeśli chodzi o tą fotkę to wynika z niej, że mnożnik jest zablokowany (2004, tydzień 17). Ale najlepiej zrób jak Leborg radzi. 1223336[/snapback] A ktory tydzien powinien byc jesli chodzi o odblokowany mnoznik w B 2600??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Proc powinien być wyprodukowany przed 39 tygodniem 2003. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...