ls75 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Drukarka przestała drukowac jeden z kolorów (żółty) drukuje tylko w kolorach cyan i mangenta. - sprawdzalem na 2 kolorowych kartridzach - przeinstalowanie sterowników nie pomoglo - zainstalowalem na innym kompie i to samo Ktos zna problem czy tylko serwis..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 A mi własnie przestała drukowac czerwony!!! Kupiłem nowy zasobnki bo myślałem że stary zasechł a to wina drukarki :( Czyściełm styki w drukarce spirytusem ale nie pomogło :mellow: LUDZIE HELP!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 qrwa tez tak mam na 93-c :P ja mysle ze to tusz ale zobacze jak bede mial kase kupie nowy :) a u was drukarka procesor kolorow sie zjebal zadzwoncie do serwisu hp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ls75 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Okazalo sie jednak ze nowy kartridz byl zwalony...lezal hermetycznie zafoliowany okolo roku i zwalony... a w starym akurat skonczyl sie zolty skladnik i taki zbieg okolicznosci ze oba drukowaly tak samo. przynajmniej dobrze ze to nie drukarka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...