FastlY Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Chodzi mi o to, aby przy każdym graniu w cs'a nie musiał grzebać i zmieniać kabli z tyłu kompa. Mam dźwiękówkę 6-kanałową i zintegrowaną na głownej. Jest jakiś sposób żeby w Windowsie zmieniać to od razu ??? Do moderatorów: Ten temat jest 2 raz, ale w poprzednim razem mało ludzi odpowiedziało i był w innym dziale, więć nie usuwajcie go. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 poszukaj w instrukcji wyjsc dzwieku na plycie powinno byc kilka gold pinow do podlaczenia przedniego panela i mysle ze jak tam sie wepniesz z glosnikami to mikrofon bedzie dzialal bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 RaF ma racje inaczej niz przednim panelem Ci sie raczej nie uda bo jesli masz podpiete glosniki 5.1 to najprawdopodobniej subwoofer masz wpiety w wejscie mikrofonu, w takim ustawieniu jest ono wtedy wyjsciem na głosniki wiec raczej nie da sie wykorzystywac go rownoczesnie jako in/out pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Chodzi mi o to, aby przy każdym graniu w cs'a nie musiał grzebać i zmieniać kabli z tyłu kompa. Mam dźwiękówkę 6-kanałową i zintegrowaną na głownej. Jest jakiś sposób żeby w Windowsie zmieniać to od razu ??? Do moderatorów: Ten temat jest 2 raz, ale w poprzednim razem mało ludzi odpowiedziało i był w innym dziale, więć nie usuwajcie go. thx 1223449[/snapback] fajne ze chociaz napisales jaka to plyta glowna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Mysle ze dwójnik (rozgaleziacz :P ) -<= (ew. 3 przy sluchawkach 5.1) zaltawia sprawe! Mozna je kupic po ok 5 zl w elektornicznych.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Owszem rozgaleznik pomoze ale jedynie na to zeby byly sluchawki i glosniki z mikrofonem jest to raczej niewykonalne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Ja porodziłem sobei w bardzo prosty sposób - kupiłem SB na sledziu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 najlepiej napisz ile masz gniazd w k. dzwiekowej i jakie masz glosniki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...