PgX Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Mam do wyboru smarowanie grafy dwoma pastami: "srebrny" titan albo standardowa pasta która jest dodawana do silencera? Którą mam dawać? Grafa to gf 5900xt no i silencer nv3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 ja dalem arctic silver i karta jest dead ale zapewne z innego powodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUMA@71 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Mam do wyboru smarowanie grafy dwoma pastami: "srebrny" titan albo standardowa pasta która jest dodawana do silencera? Którą mam dawać? Grafa to gf 5900xt no i silencer nv3 1223560[/snapback] Z tego testu wynika, że Titan jest troszkę lepszy: http://www.pccom.livenet.pl/index.php?opti...task=view&id=37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Ok dzięki będę nakładał titana a w przyszłości zainwestuję w pastę z prawdziwego zdarzenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...