Elien Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Napewno pamiętasz jak kiedyś oglądałeś te filmy (a jak nie to żałuj). Co byś powiedział na powtórkę z rozrywki, może jak zasypiemy Polsat mailami (każdy z osobna) to zamias filmów made in Brazilian :evil: :evil: :evil: zobaczymy jeden z filmów wymienionych w tytule :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Prosze o wsparcie!!! poczta@polsat.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 spoko sie wysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 nie no jak zobacze b.a. baracusa w polsacie dzieki tym mailom to masz u mnie browar :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Drużyna A jest dobra ale McGywer załatwiłby ich scyzorykiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Drużyna A jest dobra ale McGywer załatwiłby ich scyzorykiem:twisted: niewolnica Izaura ROXX !! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ja jestem za!! zeby puscili druzyne A, MacGaywera i Nieustraszonego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ja jestem za!! zeby puscili druzyne A, MacGaywera i Nieustraszonego :) Taaa może jeszcze "Statek miłości". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ja jestem za!! zeby puscili druzyne A, MacGaywera i Nieustraszonego :) Taaa może jeszcze "Statek miłości". nie no.. statku milosci ja nie chcem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Przynajmniej Mogliby na TV4 to puscic ... Hehs troche za maly ruch na tym forum moze gdyby dac na Hardware & Podkrecanie to wiecej ludzi by sie tym zainteresowalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Przynajmniej Mogliby na TV4 to puscic ... Hehs troche za maly ruch na tym forum moze gdyby dac na Hardware & Podkrecanie to wiecej ludzi by sie tym zainteresowalo :D tak... i wiecej ludzi by nas wyklnelo :D za nie ten dzial :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 I jeszce Bandych!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Napewno pamiętasz jak kiedyś oglądałeś te filmy (a jak nie to żałuj). Co byś powiedział na powtórkę z rozrywki, może jak zasypiemy Polsat mailami (każdy z osobna) to zamias filmów made in Brazilian :evil: :evil: :evil: zobaczymy jeden z filmów wymienionych w tytule :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Prosze o wsparcie!!! poczta@polsat.com.pl eno ale co mam tam napisac? moze napisac jeden duzy. i niech wysle kazdy. Moga nawet puscic o 4 rano i tak wstane i obejze :lol: KnightRider'a :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 A team rulez! :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 ja cke 13 posterooneki i druzyne a (ta drooga, to najlepshy serial swiata :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 ja cke 13 posterooneki i druzyne a (ta drooga, to najlepshy serial swiata :P) bruce dla Ciebie to najlepszy byłby serial o drużynie AA :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 ja cke 13 posterooneki i druzyne a (ta drooga, to najlepshy serial swiata :P) heh Benny Hill ich ladnie zmienil (The A Team) :lol: ogladal to kto moze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 ja cke 13 posterooneki i druzyne a (ta drooga, to najlepshy serial swiata :P) heh Benny Hill ich ladnie zmienil (The A Team) :lol: ogladal to kto moze ? Benny Hilla no oczywiscie ze ogladalem :) kiedys byl codziennie o 15 na polsacie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 ja cke 13 posterooneki i druzyne a (ta drooga, to najlepshy serial swiata :P) heh Benny Hill ich ladnie zmienil (The A Team) :lol: ogladal to kto moze ? Numer z wybuchajacym kiblem i bazooka??? :lol: :lol: Widzialem, widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 ahhhh stara dobra The A Team ... moje szczeniece lata chlip chlip ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Napisałem do nich a ni mi odpisali "Weszła nowa ramówka i trudno określić termin za jaki czas ten film zostanie wyemitowany" Więc może cos będzie :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Napisałem do nich a ni mi odpisali "Weszła nowa ramówka i trudno określić termin za jaki czas ten film zostanie wyemitowany" Więc może cos będzie :lol: :lol: :lol: podaj tresc maila ktorego do nich wyslales...... to tez wysle.... a ze myslenie boli :wink: to dlatego nie chce uzywac szarych komorek :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Napisałem do nich a ni mi odpisali "Weszła nowa ramówka i trudno określić termin za jaki czas ten film zostanie wyemitowany" Więc może cos będzie :lol: :lol: :lol: podaj tresc maila ktorego do nich wyslales...... to tez wysle.... a ze myslenie boli :wink: to dlatego nie chce uzywac szarych komorek :wink: :lol: Dzień dobry. Chciałbym prosić o retransmisje odcinków Drużyny A i Nieustraszonego. Te filmy mają wielu wiernych fanów którzy bardzo pragną zobaczyć te dwa filmy ponownie w telewizji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 A ja słyszałem o takiej akcji: "Minister zdrowia ostrzega: oglądanie POLSATU może być przyczyną wielu groźnych chorób psychicznych". Ja się z tym zgadzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Napisałem do nich a ni mi odpisali "Weszła nowa ramówka i trudno określić termin za jaki czas ten film zostanie wyemitowany" Więc może cos będzie :lol: :lol: :lol: podaj tresc maila ktorego do nich wyslales...... to tez wysle.... a ze myslenie boli :wink: to dlatego nie chce uzywac szarych komorek :wink: :lol: Dzień dobry. Chciałbym prosić o retransmisje odcinków Drużyny A i Nieustraszonego. Te filmy mają wielu wiernych fanów którzy bardzo pragną zobaczyć te dwa filmy ponownie w telewizji. dobra.. mail myslany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Napisałem do nich a ni mi odpisali "Weszła nowa ramówka i trudno określić termin za jaki czas ten film zostanie wyemitowany" Więc może cos będzie :lol: :lol: :lol: Mi odpisali tak samo hehs hyba nic z tego nie będzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Ja wyslalem ale jeszcze nie odpisali. Zobacze co napisza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Napisałem do nich a ni mi odpisali "Weszła nowa ramówka i trudno określić termin za jaki czas ten film zostanie wyemitowany" Więc może cos będzie :lol: :lol: :lol: Mi odpisali tak samo hehs hyba nic z tego nie będzie :( Pewnie mają jedną wersje i wsztstkim ją będą wysyłać :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ja chce Bundych :!: Piszemy wielka petycje do polsatu o retransmisje :D (zaraz mnie ktos zabije za odkopanie tak starego posta ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Taa, Bundych to bym jeszcze oglądnął... A co do drużyny A, to niedawno oglądałem (nie pamiętam już gdzie - ale już mnie to nie bawi tak jak kiedyś), tak samo MCGywer szedł na TV4 (albo jeszcze idzie). A te filmy nie szły przypadkiem na "Kraterze" - chyba tak się ta telewizja nazywała (pamiętacie te bajki :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 kuuurde jak ja sie stesknilem za BA co caly czas wyzywal Mardoka :lol: i jeszcze tam byl bodajze Hannibal Smith i Buśka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...