Skocz do zawartości
Elien

Drużyna A i Nieustraszony.

Wyslales tego e-miala czy nie?  

1. 1. Wyslales tego e-miala czy nie?

• Tak
      18
    • Nie
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Napewno pamiętasz jak kiedyś oglądałeś te filmy (a jak nie to żałuj).

Co byś powiedział na powtórkę z rozrywki, może jak zasypiemy Polsat mailami (każdy z osobna) to zamias filmów made in Brazilian :evil: :evil: :evil: zobaczymy jeden z filmów wymienionych w tytule :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Prosze o wsparcie!!! poczta@polsat.com.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przynajmniej Mogliby  na TV4 to puscic ... 

Hehs troche za maly ruch na tym forum moze gdyby dac na Hardware & Podkrecanie to wiecej ludzi by sie tym zainteresowalo :D

tak... i wiecej ludzi by nas wyklnelo :D za nie ten dzial :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napewno pamiętasz jak kiedyś oglądałeś te filmy (a jak nie to żałuj).

Co byś powiedział na powtórkę z rozrywki, może jak zasypiemy Polsat mailami (każdy z osobna) to zamias filmów made in Brazilian :evil:  :evil:  :evil:  zobaczymy jeden z filmów wymienionych w tytule :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: . 

Prosze o wsparcie!!!  poczta@polsat.com.pl

eno ale co mam tam napisac?

moze napisac jeden duzy. i niech wysle kazdy.

Moga nawet puscic o 4 rano i tak wstane i obejze :lol:

KnightRider'a :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja cke 13 posterooneki i druzyne a (ta drooga, to najlepshy serial swiata :P)

heh Benny Hill ich ladnie zmienil (The A Team) :lol:

ogladal to kto moze ?

Benny Hilla no oczywiscie ze ogladalem :) kiedys byl codziennie o 15 na polsacie... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem do nich a ni mi odpisali "Weszła nowa ramówka i trudno określić termin za jaki czas ten film zostanie wyemitowany"

Więc może cos będzie :lol:  :lol:  :lol:

podaj tresc maila ktorego do nich wyslales...... to tez wysle.... a ze myslenie boli :wink: to dlatego nie chce uzywac szarych komorek :wink: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem do nich a ni mi odpisali "Weszła nowa ramówka i trudno określić termin za jaki czas ten film zostanie wyemitowany"

Więc może cos będzie :lol:  :lol:  :lol:

podaj tresc maila ktorego do nich wyslales...... to tez wysle.... a ze myslenie boli :wink: to dlatego nie chce uzywac szarych komorek :wink: :lol:

Dzień dobry. Chciałbym prosić o retransmisje odcinków Drużyny A i Nieustraszonego. Te filmy mają wielu wiernych fanów którzy bardzo pragną zobaczyć te dwa filmy ponownie w telewizji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry. Chciałbym prosić o retransmisje odcinków Drużyny A i Nieustraszonego. Te filmy mają wielu wiernych fanów którzy bardzo pragną zobaczyć te dwa filmy ponownie w telewizji.

dobra.. mail myslany :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi odpisali tak samo hehs hyba nic z tego nie będzie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc może cos będzie :lol:  :lol:  :lol:

Mi odpisali tak samo hehs hyba nic z tego nie będzie :(

Pewnie mają jedną wersje i wsztstkim ją będą wysyłać :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa, Bundych to bym jeszcze oglądnął... A co do drużyny A, to niedawno oglądałem (nie pamiętam już gdzie - ale już mnie to nie bawi tak jak kiedyś), tak samo MCGywer szedł na TV4 (albo jeszcze idzie).

A te filmy nie szły przypadkiem na "Kraterze" - chyba tak się ta telewizja nazywała (pamiętacie te bajki :] )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi