pl00b00 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 tez wyslalem. chetniew bym se to poogladal, a nie jakies brazyliany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 kuuurde jak ja sie stesknilem za BA co caly czas wyzywal Mardoka :lol: i jeszcze tam byl bodajze Hannibal Smith i Buśka :lol: no dzis juz tylko murdock zostal przy zyciu reszte wykonczyly jakies tajemnicze raki a z seriali wolal bym bundych sa bezkonkurencyjni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Bundy rządzą :D:D:D Pamiętacie ten odcinek, ja Bud'a złapali na waleniu konia w bibliotece? Wraca do domu i mówi do Al'a -Tato, złapali mine na seksie w bibliotece -Gratulacje synu. Kim jest wybranka? -Właśnie ją ściskasz Jadłem wtedy obiad, mało się nie zaksztusiłem... Albo reakcja Kelly, jak jej chłopak dał jej książeczkę z Garfieldem: -Dziękuję, jeszcze żaden facet nie ofiarował mi literatury :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Bundy rządzą :D:D:D Pamiętacie ten odcinek, ja Bud'a złapali na waleniu konia w bibliotece? Wraca do domu i mówi do Al'a -Tato, złapali mine na seksie w bibliotece -Gratulacje synu. Kim jest wybranka? -Właśnie ją ściskasz Jadłem wtedy obiad, mało się nie zaksztusiłem... Albo reakcja Kelly, jak jej chłopak dał jej książeczkę z Garfieldem: -Dziękuję, jeszcze żaden facet nie ofiarował mi literatury :D Ta z reka bylo wyczesane, poprostu to_slowo_zostalo_wyklete_z_forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Bundy ROX :D druzyna a tez byla qll ale nieustraszony cos mi sie kojazy ale ... o czym to bylo :/ BTW rodzina bundych byla najfajniejsza na poczatku tzn jak byla jej 1 czesc (wtedy kiedy niebylo tego szczeniaka :D ) a i kto pojdzie ze mna na pieterko :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Bundy ROX :D druzyna a tez byla qll ale nieustraszony cos mi sie kojazy ale ... o czym to bylo :/ BTW rodzina bundych byla najfajniejsza na poczatku tzn jak byla jej 1 czesc (wtedy kiedy niebylo tego szczeniaka :D ) a i kto pojdzie ze mna na pieterko :lol: Nieustraszony jakoś mi sie nie podobał - to był ten samochód z czerwonymi diodami z przodu. Teraz podobny do tego serial do "Viper" - taka sama kicha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 A czy Knight Rider to, to samo co Nieustraszony bo jeśli tak to niedawno leciał na jedynce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 NO dołonczyłem do was i wysłałem !! Te filmy sa boskie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 pojebalo was ?? Nieustraszony lecial niedawno na tvp1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Drużyna A THE best :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Bundy rządzą :D:D:D Pamiętacie ten odcinek, ja Bud'a złapali na waleniu konia w bibliotece? Wraca do domu i mówi do Al'a -Tato, złapali mine na seksie w bibliotece -Gratulacje synu. Kim jest wybranka? -Właśnie ją ściskasz Jadłem wtedy obiad, mało się nie zaksztusiłem... Albo reakcja Kelly, jak jej chłopak dał jej książeczkę z Garfieldem: -Dziękuję, jeszcze żaden facet nie ofiarował mi literatury :D Ta z reka bylo wyczesane, poprostu to_slowo_zostalo_wyklete_z_forum. Odcinek w ktorym Bud bawil sie gumowa lala udajac ze ma dziewczyne : ) i malinka ktora robil sobie odkurzaczem heheh jestem za Married with Children !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Drużyna A i Bunndy są the best . Maila już wysłałem !!! :-) POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Napewno pamiętasz jak kiedyś oglądałeś te filmy (a jak nie to żałuj). Co byś powiedział na powtórkę z rozrywki, może jak zasypiemy Polsat mailami (każdy z osobna) to zamias filmów made in Brazilian :evil: :evil: :evil: zobaczymy jeden z filmów wymienionych w tytule :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Prosze o wsparcie!!! poczta@polsat.com.pl ja nie musze brat ponagrywal wszystkie odcinki the a-team na VHS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Drużyna A jest dobra ale McGywer załatwiłby ich scyzorykiem powtarzasz sie ;) taka propo wysle.. ale jak wroce czyli wieczorem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 NIeustraszonego to ja widziałem nie tak dawno, ale albo na TVP 1 albo na TVP 2 gdzieś tak ok. 10:30 w dzień powszedni ( najmniejsza oglądalność :P) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 wysłałem nie odpowiedzieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 wysłałem nie odpowiedzielii nie odpowiedza bo im sie nie oplaca tego puscic - brazyliany maja wieksza ogladalnosc bo wszystkie babcie to ogladaja :cry: ?es verdad Fernando? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 kurde kurde kurde chyba nieogladalem nieustraszonego :] :D :lol: to skandal ;) wszyscu tu wiedza co to jest a ja :/ :lol: :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 a ja chce spowrotemm ŚWIAT WEDŁUG BUNDYCH !! to był dopiero serial !! :D:D:D tak na serio na forum jest około 6-7 tys uzytkownikow, więc wątpie czy cos to da, nawet jakby wszyscy po mejlu wysłali.. ps. ale wybryki Ala Bundy'ego bym sobie jeszcze raz obejrzał, chlip chlip... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Mail Wyslany Knight Rider RuleZ :) - (Patrz. Nick ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...