ChomiK Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Lite-on 40x ale z oznaczeniem 'W' na koncu a nie 'S' powood: krootszy czas dostepu - 80ms zamiast 110ms pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Polecam liteOn, mam 48x12x48x.... poprostu cud miód i orzeszki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Ja polecam tylko i wyłącznie PLEXTORA! Napewno odradzam Samsunga sam mam i to jest straszny chlam. Sa najlepsze,sprawdzone i maja wieloletni staż. A jako ciekawostke powiem że to właśnie plextor pierwszy wypuścił laser do nagrywania płyt,a wymyslił go SONY :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Ja mam 32X LG i jest spoko zadnej plyty mi nie spieprzyla i sprawuje sie bez zarzutu :D dobrze kopiuje orgonaly i w ogole jest zajebista :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Ja polecam tylko i wyłącznie PLEXTORA! Napewno odradzam Samsunga sam mam i to jest straszny chlam. Sa najlepsze,sprawdzone i maja wieloletni staż. A jako ciekawostke powiem że to właśnie plextor pierwszy wypuścił laser do nagrywania płyt,a wymyslił go SONY :) tylko ta cena... Ja mam 32X LG i jest spoko zadnej plyty mi nie spieprzyla i sprawuje sie bez zarzutu dobrze kopiuje orgonaly i w ogole jest zajebista cheche jużdzisiaj drugie imie żeńskie tu widze - werinica, angela - co to jest tweak.pl - oc dla pań :?: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Ja mam 32X LG i jest spoko zadnej plyty mi nie spieprzyla i sprawuje sie bez zarzutu :D dobrze kopiuje orgonaly i w ogole jest zajebista :lol: Jestes dziewczyna czy to xywa Twojej dziewczyny ? Jezeli jestes dziewczyna to witamy Cie serdecznie. Jezeli nie to tez Cie witamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 tdk jest nawet dobry ale qrefsko drogi... ja bym sie w to nie pakował - LiteOn abo Teac (Dr_Zoidberg wydaje odglosy walenia glowa w mur) Juz mówilem, ale czy ktos mnie słucha? TDK 40 i 48 (a takze 52) to rebrandowany liteon z wymienionym panelem czolowym. Nie brac bo czeka sie miesiac na nowy firmware. A tym którzy watpia w potrzebę posiadania 40 i wyzej: wypalilem dzisiaj półtorej sztycy. I dalej ciagne. Moj Liteon wyglada na niezniszczalnego, a w dodatku nie jest ani troche ciepły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Od 2 tygodni mam teac 40x i dziala zajebiscie, wczesniej przez prawie 2 lata mialem teac 12x i dzialal swietnie, a teraz sobie hula w kompie mojej siory, co do lg to rozne bywa niewiem ale to chyba od egzemplarza zalezy.. Jedni majo i chwalo inni kupują i klna, dla mnie: masz to za co placisz:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Lite-on 40x ale z oznaczeniem 'W' na koncu a nie 'S' powood: krootszy czas dostepu - 80ms zamiast 110ms pozdro... Tal jak wyżej napisane z literka w na końcumam jużprawie 4 miesiące i nie chodzi jak burza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Zgadzam się że 40125W jest lepsze od 40125s, ale nie ze wzgledu na czas dostepu, tylko dlatego ze zyjemy w kraju trzeciego swiata i do nas ida te gorsze, ktore powinny sie nazywac 40123s. A czas dostepu ma mniejsze znaczenie w przypadku palnikow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...