Skocz do zawartości
Dr.Crash

Jaką nagrywarkę?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja polecam tylko i wyłącznie PLEXTORA! Napewno odradzam Samsunga sam mam i to jest straszny chlam.

Sa najlepsze,sprawdzone i maja wieloletni staż.

A jako ciekawostke powiem że to właśnie plextor pierwszy wypuścił laser do nagrywania płyt,a wymyslił go SONY :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam tylko i wyłącznie PLEXTORA! Napewno odradzam Samsunga sam mam i to jest straszny chlam.

Sa najlepsze,sprawdzone i maja wieloletni staż.

A jako ciekawostke powiem że to właśnie plextor pierwszy wypuścił laser do nagrywania płyt,a wymyslił go SONY :)

tylko ta cena...

Ja mam 32X LG i jest spoko zadnej plyty mi nie spieprzyla i sprawuje sie bez zarzutu  dobrze kopiuje orgonaly i w ogole jest zajebista

cheche jużdzisiaj drugie imie żeńskie tu widze - werinica, angela - co to jest tweak.pl - oc dla pań :?: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 32X LG i jest spoko zadnej plyty mi nie spieprzyla i sprawuje sie bez zarzutu :D dobrze kopiuje orgonaly i w ogole jest zajebista :lol:

Jestes dziewczyna czy to xywa Twojej dziewczyny ?

Jezeli jestes dziewczyna to witamy Cie serdecznie. Jezeli nie to tez Cie witamy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tdk jest nawet dobry ale qrefsko drogi... ja bym sie w to nie pakował - LiteOn abo Teac

(Dr_Zoidberg wydaje odglosy walenia glowa w mur)

Juz mówilem, ale czy ktos mnie słucha? TDK 40 i 48 (a takze 52) to rebrandowany liteon z wymienionym panelem czolowym. Nie brac bo czeka sie miesiac na nowy firmware.

A tym którzy watpia w potrzebę posiadania 40 i wyzej: wypalilem dzisiaj półtorej sztycy. I dalej ciagne. Moj Liteon wyglada na niezniszczalnego, a w dodatku nie jest ani troche ciepły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od 2 tygodni mam teac 40x i dziala zajebiscie, wczesniej przez prawie 2 lata mialem teac 12x i dzialal swietnie, a teraz sobie hula w kompie mojej siory, co do lg to rozne bywa niewiem ale to chyba od egzemplarza zalezy.. Jedni majo i chwalo inni kupują i klna, dla mnie: masz to za co placisz:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się że 40125W jest lepsze od 40125s, ale nie ze wzgledu na czas dostepu, tylko dlatego ze zyjemy w kraju trzeciego swiata i do nas ida te gorsze, ktore powinny sie nazywac 40123s.

A czas dostepu ma mniejsze znaczenie w przypadku palnikow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...