P!otrek 1983 Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 :arrow: Na innych takich samych forach jak to, można dodawać załączniki. Tu też tak będzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 :arrow: Na innych takich samych forach jak to, można dodawać załączniki. Tu też tak będzie?A rzucisz kasą na kolejne 18GB SCSI? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 :arrow: Na innych takich samych forach jak to, można dodawać załączniki. Tu też tak będzie?A rzucisz kasą na kolejne 18GB SCSI? :) Odpowiedziałeś pytaniem na pytanie :? Czyli, NIE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Odpowiedziałeś pytaniem na pytanie :?Ale mam nadzieje że zrozumiałeś :) Czyli, NIE?No właśnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 to dlaczego inni mogą załączać np. zrzuty ekranu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Bo umieszczaja je na wlasnych serwerach????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Niektórzy mnie dobijają. Walnij 3x scsi 360 18GB to wstwi się w raidzie 5 i może do tego jeszcze ze 2mbit łącze. To możemy zrobić załączniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ParanoiK a do kogo adresujesz swoją wypowiedż ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Do osoby chcącej załączniki jak nie umiesz się domyślić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 aha to znaczy nie do mnie bo ja sie tylko pytałem dlaczego inni Dołączają załączniki no to mnie uspokoiłeś :wink: no przeciez umieściles to pod postem żłego Moderatora że też od razu na to nie wpadłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 jonathan ci odpowiedział. Czytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 mnie tak Jonathan a ty zapewne Jonathanowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Ja nie wiem, ty za przeproszeniem chyba jakiś tępy jesteś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 dlaczego ublizasz na forum ? czy ja ci w jakis sposób ubliżyłem ja sie tylko zapytałem i to nawet nie ciebię odpowiedż uzyskałem od Jonathana więc nie rozumiem twojej dodatkowej ingerencji chciałeś sie wyżyć czy co ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Ja tam napewno wiem jak wstawic fote :wink: tlumaczyc mi nie trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 wymiana zdan pionaj vs ParanoiK jest genialna :) dawno tak sie nie usmialem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 pionaj - za przeproszeniem nie kontynuuj tej "rozmowy" bo nie wypadasz w najlepszym swietle ;) popros kogos z najblizeszgo otoczenia aby przeczytal temat i wyjasnil ci o co chodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Ja nie wiem, ty za przeproszeniem chyba jakiś tępy jesteś. Ja bym nawet powiedział bez przeproszenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Ja nie wiem, ty za przeproszeniem chyba jakiś tępy jesteś. Ja bym nawet powiedział bez przeproszenia :) Cos w tym jest, troszke ciezko (IMHO) nie odroznic zlinkowanego IMG od zalacznika, ale moze ja sie nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...