cezar.I Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Cześć kupiłem sobie nagrywarkę DVD Liteon LDW-401S, postanowiłem ja troszke zmodyfikować i nie obudzila sie po spatchowaniu firmware'u. Do tego momentu bylo z nia wszystko w porzadku wiec mechanika, optyka itd. Nie wiesie jak to można naprawic proszę pomóżcie !!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 (edytowane) nie ta kategoria . a jezeli nie obudzila sie po updacie firma to jasne jest to ze albo zle sie zupdacila albo wgrales nie ten firmware a i powiec jak chciales ja zmodyfikowac?? tylko wgrywajac nowy firmware czy jeszcze cos robiles ?? Edytowane 19 Stycznia 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 To że jej bios nie widzi oznacza że firmware jest nieodpowiedni lub uszkodzony. Wgraj wersję przeznaczoną do twojej nagrywary i powinno być po problemie. Nie wiem jak teraz wyglądają softy do update bo sam już dawno się nie bawiłem, ale jak dobrze pamiętam przy experymentach z CDRW wielokrotnie zdażało się że bios nie chciał jej zobaczyć albo pokazywła jakieś krzaczki. Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar.I Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Dzięki faktycznie nie ten bios wgrałem już wszystko ok uffffffffff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...