rtomkow Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 A czy podkrecanie na lga 775 nie bedzie miala wpływu na zywotnosc dyskow sata ?? 1230241[/snapback] Kamilek poczytaj dobrze a znajdziesz odpowiedż. (przy okazji poznasz odpowiedzi na pytania, które jeszcze nie zdążyłeś zadać. Pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (przy okazji poznasz odpowiedzi na pytania, które jeszcze nie zdążyłeś zadać. 1233052[/snapback] normalnie jak wyrocznia z matrixa :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomkow Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) normalnie jak wyrocznia z matrixa :]]] 1233089[/snapback] Humor dopisuje- to dobrze, swoją drogą pamiętacie swoje początki? Ale wracając do tematu VIPIE proszę nie śmiej się tylo doradż czy tak może być: Asus P5GDC Deluxe, P4 Prescott 2.8GHz 2x512 Hynix PC3200 (czy dołożył byś dla pewności 120zł i wziął 2x512 Kingmax Hard-Core PC4000) żeby pracowało na 250MHz z CL=2,5? 2x Samsung Sata 80GB RAID Chieftec 420-302-DF lub Tagan 420W Edytowane 24 Stycznia 2005 przez rtomkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 siakos nie mam przekonania do jakichkolwiek konstrukcji na i915P ...szczegolnie po tym tescie - http://twojepc.pl/artykuly.php?id=testy_plyt_i915p .Ja bym pral wlasnie Abita AS8 ktory w piekny sposob pozamaiatal swoich mlodszych braci AS8 to bardzo wydajna i przedewszystkim swietna do OC plyta...wreszcie dziala VTT i skaluje sie z Vdimm tak jak powinno powyzej 3V (bolaczka IC7) i kolejny plus jak dla mnie to port AGP ,no i niska cena Zarowno chieftec 420 jak i Tagan moga byc jesli nie za slabe to na styk...ja bym zainwestowal w cos mocniejszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Chłopaki nie wiem co mam sądzić o asusach z serii P5. Cały czas na forum są z nimi problemy.Dopiero te dwa ostatnie modele na 925 i 925xe są dobre.Mój kolega mam sklep komp. i sprzedał kilka płyt pod lga na asusie i wracają do niego bo cały czas coś sie sypie.Sam u niego kupiłrem model na chipsecie 915 P5GD2 DELUXE i po 2 miesiącach wypłyneły wszystkie kondensatory w okół proca.I nie wiem o co chodzi z tymi nowymi asusami.Może trafiłem na felerny egzemplerz a może one tak mają.Sprzedał koleś ponad 7 pły os grudnia i cztery wróciły na reklamacje z różnych przyczyn.I nie ma znaczenia czy ddr1 czy2.Także jesli chcesz płyte asusa to poczytaj o niej jeszcze.Ja też chyba spowrotem przesiąde sie na abita.Nie miałem z nim problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 siakos nie mam przekonania do jakichkolwiek konstrukcji na i915P ...szczegolnie po tym tescie - 1233657[/snapback] nic dodac nic ujac drogi Watsonie! :D a tak BTW jesli juz jakis chipsec i9xx to tylko 925XE na reszcie nie poszalejecie jesli chodzi o o/c zwlaszcza gdy podlczycie wiecej urzadzen PCI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...