Raul Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Posiadam plyte A7V880 i jest tam napisane, ze mozna do niej uzywac tylko kart 1,5 V. Do poki nie uzbieram pieniedzy na gaiwarda chcial bym podpiac do kompa karte taka jak w tytule noname. I moje pytanie brzmi, czy ta karta nie spowoduje mi zadnego uszkodzenia plyty, czy jest ona 1,5 V. Ps. sorry za temat, ale nie mam gdzie jej przetestowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 sorry, ze dopisuje, ale moze ktos jednak zna odp. bo boje sie ze mi sie cos zchajcuje ;0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 T ozalezey jakie masz AGP, jak x4 to mozesz pakowaxcc ta plytke, jak tylko karta ma AGPx2 t onawet nie oproboj bo sfajczysz plytke glowna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 ja mam 2 mx 400 na agp 4 więc .. raczej pójdzie.pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dż0ki Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 A Geforce 3 ti200? CZy też wszystkie są na 1.5 V?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Tak pojdzie, kazdy GF3 mial juz pelna obsluge AGPx4, weic pojdzie napewno :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...