REPTILE[333] Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 jaka jest dopuszczalna temp. dla ciaglej pracy celka 800@100 albo @110? czy przy wymagajacych gierach 53-54 stopnie to duzo (na standardowym wentylu boxowanym)...??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 "]jaka jest dopuszczalna temp. dla ciaglej pracy celka 800@100 albo @110? czy przy wymagajacych gierach 53-54 stopnie to duzo (na standardowym wentylu boxowanym)...??? Nie jest to bardzo dużo. Ale mogło by być mniej. Chodzi ci chyba o 800@1000 a nie na 100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REPTILE[333] Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 no jasne ze na 1000 i 1100 mhz sory i dzieki Kaczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 no problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 moim zdaniem to za duza temperaturka... jakis coolerek by sie lepszy przydal.... bo na celku i 50C to dlugo nie pochodzi... tak przynajmniej mysle 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 "]jaka jest dopuszczalna temp. dla ciaglej pracy celka 800@100 albo @110? czy przy wymagajacych gierach 53-54 stopnie to duzo (na standardowym wentylu boxowanym)...??? troszke wysoko jak na zimne INTELe :mrgreen: Popatrz na moj config dzis przy 30*C w cieniu a 31,5 w pokoju na procq mialem "cale" 49*C !!! 8O zrgoza !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REPTILE[333] Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 no jezeli wg was to duzo... hmmm wg mnie nie jest tak zle chyba ale mam nadzieje ze to wina tej pie*******j plyty ASUS CUV4X-C bo jakas lewa byla i pokazywala mi na starcie juz 30-40 stopni!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ok 10 na pewno w Windzie (teraz sie skopala i mysle ze Abit bx133raid bedzie ok pokazywal)... thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 "]no jezeli wg was to duzo... hmmm wg mnie nie jest tak zle chyba ale mam nadzieje ze to wina tej pie*******j plyty ASUS CUV4X-C bo jakas lewa byla i pokazywala mi na starcie juz 30-40 stopni!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ok 10 na pewno w Windzie (teraz sie skopala i mysle ze Abit bx133raid bedzie ok pokazywal)... thx a jak cooler ? szlifowales ? , dales dobra (czytaj AS II lub III) pasta ? no i czy termistor cie nie robi w wala ? sprawdzales zewnetrznym , niezaleznym termometrem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 na 533A@600 miałem kiedyś 48 a czasem nawet ponad 50 C tylko że na jakimś czeskim coolerku za 10 zł teraz na 840 mam coś koło 34 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Ja dzisiaj na duronku 1200 i Titanie D5TB z idealnie nałożoną pastą i po szlifowaniu miałem 59 stopni 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Ja dzisiaj na duronku 1200 i Titanie D5TB z idealnie nałożoną pastą i po szlifowaniu miałem 59 stopni 8O 8O 8O cooler do doopy raczej, Volcano7 rulzz skad wiesz ze masz idealnie nalazona pasta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 mikroskop rulezz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Ja dzisiaj na duronku 1200 i Titanie D5TB z idealnie nałożoną pastą i po szlifowaniu miałem 59 stopni 8O 8O 8O cooler do doopy raczej, Volcano7 rulzz skad wiesz ze masz idealnie nalazona pasta ? Ciągłe zakładanie i zdejmowanie wentylka robią zwoje 8) :lol: Tak ledwo co nalożyłem tej pasty ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Ciągłe zakładanie i zdejmowanie wentylka robią zwoje 8) :lol: Tak ledwo co nalożyłem tej pasty ! jeszcze jedno : jaka masz pasta ? moze ten badziew co z Titanami daja ? roznica w temp raczej zalezy od rodzaju pastki :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Ciągłe zakładanie i zdejmowanie wentylka robią zwoje 8) :lol: Tak ledwo co nalożyłem tej pasty ! jeszcze jedno : jaka masz pasta ? moze ten badziew co z Titanami daja ? roznica w temp raczej zalezy od rodzaju pastki :mrgreen: Mam taka białą pastę ( do zębów ). A jaka jest wg Ciebie dobra ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Mam taka białą pastę ( do zębów ). A jaka jest wg Ciebie dobra ?IMHO (ale nie tylko) to Arctic Silver II lub III Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Mam taka białą pastę ( do zębów ). A jaka jest wg Ciebie dobra ? IMHO (ale nie tylko) to Arctic Silver II lub III Co IMHO ? sorki ale nie wiem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 zeby za dlugo nie pisac zagladnij TUTAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 a ja polecam colgate :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...