Flinston Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 witam mam problem ze sklonowaniem obrazu na tv tzn. obraz na tv mam kolorowy i bez znieksztalcen, tylko ze nie mam na nim ikon i co bym nie robil na monitorze to i tak na tv jest tylko tlo pulpitu zadnych ikon ani okienek windowsa podlaczony jest za pomoca kabla s-video/euro probowalem tez innych kabli ale zawsze jest ten sam objaw konfig jak w podpisie jezeli ktos mogl by mi pomoc to z gory dzieki pozdrawiam :mur: :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daru Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 witam mam problem ze sklonowaniem obrazu na tv tzn. obraz na tv mam kolorowy i bez znieksztalcen, tylko ze nie mam na nim ikon i co bym nie robil na monitorze to i tak na tv jest tylko tlo pulpitu zadnych ikon ani okienek windowsa podlaczony jest za pomoca kabla s-video/euro probowalem tez innych kabli ale zawsze jest ten sam objaw konfig jak w podpisie jezeli ktos mogl by mi pomoc to z gory dzieki pozdrawiam :mur: :sad: 1224346[/snapback] 1.wlasciwosci ekranu - ustawienia - monitor 2 (TV) - odznacz "Powieksz pulpit systemu Windows....." 2.wlasciwosci ekranu - ustawienia - monitor 1 - zaawansowane - nakladka-opcje trybu teatralnego-to samo na wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 ta druga opcje czyli nakladka to mam wogole nie aktywna nic tam nie moge zmienic nie moge zamienic zeby bylo to samo dla wszystkich wiec nie wiem co dalej tam jest napisane ze te ustawienia nakladki sa dostepne tylko w trybie kolonowania z dwoma sterownikami a nie w konfiguracji z jednym wyswietlaczem lub z rozszerzonym pulpitem a pierwsza jest ustawiona tak jak napisales pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 a i jeszcze jedno jak zamienie zeby ekran tv byl glownym ekranem to na tv jest wszystko ok a na monitorze kompa wtedy niema nic to znaczy ikonek i okienek tylko sama tapeta pulpitu takze juz sam nie wiem co jest grane pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 i co nikt nie wie dlaczego tak sie dzieje, nikt nie moze mi pomoc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 tyle znawcow na forum i nikt z was niewie co jest grane z tym klonowaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fintik Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) tyle znawcow na forum i nikt z was niewie co jest grane z tym klonowaniem 1228007[/snapback] jakie masz sterowniki ??? i jak możesz to screen shota z tej zakładki nie aktywnej Edytowane 21 Stycznia 2005 przez fintik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 mam catalyst 4.9 hotfix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 chyba nie doczekam sie na pomoc chyba zciagne wiadomosci na innym forum moze tam ktos pomoze pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 a) Uzywaj EDIT :rulez: B) "ta druga opcje czyli nakladka to mam wogole nie aktywna nic tam nie moge zmienic nie moge zamienic zeby bylo to samo dla wszystkich" Ta obcja jest aktywna jak masz podlaczony drugi monitor/tv itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) z tego co napisales to masz wlaczony rozszezony pulpit. pewnie jak pojedziesz myszka max w prawo to kursor pojawi sie na tv. wylacz drugi monitor we wlasciwosciach tak jak na fotce nize, odznacz tam ptaszka, bo pewnie przez to ci sie tak robi. wylacz tka jak mowie pozniej wez ok, i mozesz juz wlaczyc tv poprzez zakladke ATI w zaawansowanych opcjach Edytowane 23 Stycznia 2005 przez daFojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 juz wszystko dziala jest ok dzieki pozdro temat zamkniety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...