EMDOER Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Jak rozróżnic te dwa modele chcialbym zrobic update biosu i nie wiem ktory wgrac rev1 czy rev2? Na płycie nie znalazlem pelnej nazwy jest tylko GA-7n400Pro2 EMDOER@interia.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Na plycie tez jest oznaczenie rev. nie jest ono ulokowane kolo nazwy plyty tylko w jednym z rogow. Ja u siebie na Ga7N400 E-L mam w dolnym lewym rogy plyty, pod ostatnim zlaczem PCI. Poszukaj tam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orczyk5 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 I na pewno tam będzie bo u mnie jest. Zacznij od poszukania latareczki :)_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMDOER Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Znalazłem obyło sie bez latareczki :lol: Dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orczyk5 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Znalazłem obyło sie bez latareczki :lol: Dzieki za pomoc 1233175[/snapback] To masz niezłe spojrzenie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...