yogi186 Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Jak w temacie Mam siorce qpić jakąś startówkę do telefonu ? Co wybrac TAK-TAK (59zł) czy POP (49zł) ? Prosze o wszystkie za i przeciw oraz informacje: ile jest na koncie na starcie, po jakim czasie trzeba pierwszy raz uzupełnić, jak to wygląda jak się nie uzupełni i zablokują kartę (ile można czasu jeszcze połączenia przychodzące odbierać?) i inne ciekawostki jakie macie. Aha telefon chodzi na ERE więć do POPa trzeba jeszcze doliczyć koszt zdjęcia SIMLOCKa - a nie będzie tak łatwo bo to jest Alcatel OT501 i mało ludzi ma do nich kable. Aaa a może któryś z was mieszka w Poznaniu i ma do niego kabel? I byłby chętny ściągnąć mi tego SIMLOCKa za jakiś czteropak bronków? ;-) :-) Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 no wiec tak... bierz popa... esemesy za 25 gorszy.... a w tak taku za 50...... wogule w popie sa tansze polaczenia... i wogule idea jest lepsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 no wiec tak... bierz popa... esemesy za 25 gorszy.... a w tak taku za 50...... wogule w popie sa tansze polaczenia... i wogule idea jest lepsza :) Hmm nie uzywam PrePaid bo to troche drogo wychodzi przy moim uzytkowaniu telefonu ale z tego co pamietam to jest taryfa w TT w ktorej smsy kosztuja ~29gr. Ja proponuje uzyc Excela i policzyc sobie co bardziej sie oplaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 a dlaczego nie simplus?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Mam popa i jestem zadowolony(tzn. nie do końca mam bo informatyczka mi zabrała za gadanie na lekcji :) ). Nie chce mi się liczyć ale wydaje mi się że pop wychodzi taniej niż tak-tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Bierz POP'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Sam mam POPa, ale polecalbym bardziej TT - chocby ze wzgledu na to, ze masz wiecej $ na starcie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Jesli masz wiecej znajomych majacych telefon w Erze to bierz TT a jak w Idei to Popa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Ja to bym wziął Pakiet 15h ;) Mam już drugiego POP-a i moge polecić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Ja mam simplusa i szczerze polecam. Jesli masz duzo znajomych w plusie to taryfa team bije wszystkie inne na glowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuKi Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Ja mam simplusa i szczerze polecam. Jesli masz duzo znajomych w plusie to taryfa team bije wszystkie inne na glowe...Racja Cahir TEAM jest najlepsza...sms'y również po 29gr bez względu na sieć....SIM+ RULZ....:mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Eh czy pop czy tak tak co to zaroznica tosz to jadno GOWNO ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Eh czy pop czy tak tak co to zaroznica tosz to jadno GOWNO ! Jakie Gufiennko ja mam TT a kumpel PoPa i chcemy sie zamioenic simami bo om mówi że tt ma lepszy zasięg A ja nażekam że śą słabe taryfy i nie ma lokalizacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 "Jesli chodzi o zasięg to PLUS ma największy potem IDEA i ERA.. "(róznie może się to rozkładać w róznych miejscach ale generalnie tak jest) "pierwszy jest PLUS zaraz za nim IDEA a ERA daleko w tyle" (jesli chodzi o wysztko) Słowa mojego kolesia który ma pukt IDEI... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Eh czy pop czy tak tak co to zaroznica tosz to jadno GOWNO ! Jakie Gufiennko ja mam TT a kumpel PoPa i chcemy sie zamioenic simami bo om mówi że tt ma lepszy zasięg A ja nażekam że śą słabe taryfy i nie ma lokalizacji Tiaaaaaaaaa zeby zamienic sie Simm-ami, trzeba zdjac SimLocka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Mam popa i jetsem zadowolony ...Tylkko szkoda ze juz nie ma tej promocji ze za kazde 30 zł wygadanych dostajemy 3 zł bonus ...Ach te gratisowe 9 zł co miesiac .... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Ja tam wole popa. Pop wogóle jest wszędzie. Wszystkie piosenkarki śpiewają pop :)) Ale na serio pop jest tańszy i wogóle jakoś bardziej go lubie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...