yahve Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Rudi Schubert... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termo Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Wiedźmin ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 (edytowane) Sidney Polak :wink: Edytowane 4 Marca 2005 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Cudze chwalicie... Shazaa... a jak zaspiewa z Edyta Górniak to dostane multiorkazmu. Myslalem tez o tych super laskach z druzyny Moherowych Beretoow. Ale one nie sa piosenkarkami zawodowymi wiec to sie nie liczy chyba. :legal: :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Avril Lavigne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Avril Lavigne 1311206[/snapback] :lol: :lol: :lol: :lol: Buahahahahahahahaha, zobacz sobie jej fotosy bez tapety :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 a widziałeś fotosy madonny bez tapety ? avril przy niej to bogini ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: Buahahahahahahahaha, zobacz sobie jej fotosy bez tapety :lol: :lol: :lol: :lol: 1311763[/snapback] jedyne co widzialem to sceny z teledyskow gdzie wygladala fajnie. a wiecej nie patrzylem bo i po co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Beyonce,J.Lo,Ciara :D :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) anastacia (czy jak tam) J lo aaliyah ( widzieliście queen of the damned?) żadnej z nich bym nie odmówil B) Edytowane 9 Marca 2005 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 fakt, Kwiecien dobrze gada. Avril Lavigne ma bardzo mocno zjechaną skure twarzy przez pryszcze.NIe polecam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 nie wiem co wy chcecie od Madonny :| ona mogla by byc matka polowy osob na tym forum (chodzi o wiek, nie brac mnie za slowka) a wymagacie od niej wygladu nastolatki :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 nie wiem co wy chcecie od Madonny :| ona mogla by byc matka polowy osob na tym forum (chodzi o wiek, nie brac mnie za slowka) a wymagacie od niej wygladu nastolatki :))) 1318471[/snapback] madonnie tez bym nie odmówił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Laura Pausini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 2 najladniejsze piosenkarki: -shania twain -anastasia i sprobojta sie nei zogdzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 aaliyah ( widzieliście queen of the damned?) żadnej z nich bym nie odmówil B) Nekrofil ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 1319649[/snapback]hehe wiedziałem o ty że nie żyje chodziło mi o nią w tym konkretnie filmie (zresztą chyba jedynym w jakim zagrała ;) ) dziękuję bardzo idę poszukać jakiejś fajnej laski na cmentarzu - dobra pora jest, szkoda że zawieje i zamiecie za oknem ps. no SZANIA TŁEIN tyż jest fajna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Hmm... ja bym postawił na Kylie Minogue jak była młoda ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Hmm... ja bym postawił na Kylie Minogue jak była młoda ;> 1319685[/snapback] no szczególnie fajnie wyglądała w tym kawalku I should be so lucky :lol: normalnie lata 80-te to była rzeźnia, dobrze że byłem wtedy pełzakiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 SZakira :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cherry_Coke Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) wszystkie sa ble;) kilo tapety + 1000ce operacji plastycznych Edytowane 12 Marca 2005 przez Cherry_Coke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 chodziło mi o nią w tym konkretnie filmie (zresztą chyba jedynym w jakim zagrała ;) 1319665[/snapback] A czy czasem w "Romeo must die" ona nie grała? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Grała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 nie znacie sie ja jestem najladniesza :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...