leonan Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Witam, Mam uszkodzony dyst, EasyRecovery po testowaniu go wyswietla taki komunikat Running Full Diagnostic Test... Testing drive QUANTUM FIREBALLP AS30.0... I/O Error on sector 0. I/O Error on sector 1. I/O Error on sector 2. I/O Error on sector 3. I/O Error on sector 4. I/O Error on sector 5. I/O Error on sector 6. I/O Error on sector 7. I/O Error on sector 8. I/O Error on sector 9. Error count exceeded! Test Results: Model: QUANTUM FIREBALLP AS30.0 Capacity: 27.96 GB Full Diagnostic Test: Failed! Czy z tego dysku bedzie cos wiecej niz podkładka pod monitor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 mam podobny problem tylko ze mi znalaz takie bledy w srodku i pod konniec dysku, ale jak na razie moj chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonan Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 (edytowane) U mnie BIOS go widzi, winXp go widzi jako urzdzenie, ale dyskow logicznych juz nie.... Edytowane 19 Stycznia 2005 przez leonan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 u mnie z tym problemu nie ma. tzn "normalnie" chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...