emilooos Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Witam all =) Za czas niedlugi zamierzam zakupic nowy sprzet i mam nadzieje ze moge na Was liczyc ;) Mianowicie mam do wydania ~2000zł i czekam na jakąs przyzwoitą oferte z prockiem AMD64 i płytka chyba na sockecie 939 :) Chciałem dodac ze w skład ceny nie wchodzi karta graficzna poniewaz takową juz posiadam (radek 9550 zmodowany na 9600pro)!!!! Sam skłaniał bym się w kierunku takiego konfiga: -proc AMD64 3000+ (670zł), Płytka MSI Neo2 Platinum (450), Dysk byle by z 8 mb cachem ~120 gb (350), Ramy....no wlasnie tutaj mam problem lizce na Was :P, Obudowka z zasilaczem podobnie, wybrałem Modecom 350W z pfc oraz LCD (220), Nie wiem co Wy na to? Czekam na podpowiedzi, a szczegolnie dorade co do obudowki i ramów!!!! Z gory THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 dział sprzedam jest w innym miejscu, tu nie bazar :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 eee ale ja nie chce sprzedac tylko kupić i chciałem sie poradzic :/ To dzieki za pomoc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Witam all =) Za czas niedlugi zamierzam zakupic nowy sprzet i mam nadzieje ze moge na Was liczyc ;) Mianowicie mam do wydania ~2000zł i czekam na jakąs przyzwoitą oferte z prockiem AMD64 i płytka chyba na sockecie 939 :) Chciałem dodac ze w skład ceny nie wchodzi karta graficzna poniewaz takową juz posiadam (radek 9550 zmodowany na 9600pro)!!!! Sam skłaniał bym się w kierunku takiego konfiga: -proc AMD64 3000+ (670zł), Płytka MSI Neo2 Platinum (450), Dysk byle by z 8 mb cachem ~120 gb (350), Ramy....no wlasnie tutaj mam problem lizce na Was :P, Obudowka z zasilaczem podobnie, wybrałem Modecom 350W z pfc oraz LCD (220), Nie wiem co Wy na to? Czekam na podpowiedzi, a szczegolnie dorade co do obudowki i ramów!!!! Z gory THX 1224605[/snapback] Jak już będziesz miał konfiguracje złoma o jakiej mażysz daj mi znać jak możesz (mam ten sam problem co kupić) Czytając ludzi problemy z komputerami to chyba wszystko to jedno wielkie wykopalisko :))))))))) :lol: smykapn@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 No tak.....ale nadal czekam na kogos kto juz jakies doswiadczenie ma :P Ludzie Help ! Jakie ramy, jaka obudowka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...