Myniu Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Czy karta Creative Labs Anihilator na DDR,ach pojdzie w porcie agp ver 1.0 ? Bo np moj GF2mx 400 ma napisane w instrukcji ze wymaga agp ver 2.0 i gdy wsadze go w stare gniazdo agp (ver 1.0) to niby chodzi ale dziwnie sie zachowuje wyskakuja smieci na teksturach i nawet windzie tez krzeczy :( Ps. Chce kupic CLAP'a do drugiego kompa (mam stara plyte glowna);p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Ja uzywałem tej karty na Abicie BE6 ale nie pamiętam jaki rev Agp miała ale działało spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myniu Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Ale ktory Abit BE6 ? BE6 BE6 II BE6 II V2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 BE6 numer 1 pierwsza z pierwszych :) bardzo miło wspominam tą płytkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myniu Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Wszytkie BE6 mialy Agp ver 1 (chyba) Sprawdzalem na http://www.abit-poland.com Takze niepowinno byc problemo a moze jednak ktos spotkal sie z jakimis klopotami w odpaleniu CLAP'a na Agp ver1.0 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Z CLAPEm to jest tak że na starszych płytach głownych może zawieszać kompa (za duży pobór mocy) lub nawet spalić płytę główną. Nowsze płyty główne miały poprawiony port AGP , który wytrzymywał większy pobór mocy. Więc na starszej płycie może ci CLAP: 1. zawieszać kompa, szczególlie przy wyswietlaniu grafki w 3D 2. spalić mobo Miałem problem z CLAPem i mobo ACORPA na BX.. grafika szła skokowo w 3D i bardzo często zawieszła całkiem kompa.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myniu Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Bedzie jak kupie Rive TNT ULTRA ? pojdze to na starszej plycie? Niezfajczy mi jej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Bedzie jak kupie Rive TNT ULTRA ? pojdze to na starszej plycie? Niezfajczy mi jej ? Rivka nie sfajczy, .... Największy pobór ma CLAp nawet gf mx 400 ma mniejszy pobór, ale z CLAPem przy starszych płytach trzeba naprawde bardzo uważać.. Rivka ultra ma tylko wyższe taktowanie bodajze 144(moze wiecej)/183 Mhz w porównaniu ze zwykła (pełną ) rivką i ona nie narobi ci "bigosu " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...