1jedrzej1 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Mam dysk 20 gb Baracuda 2 z roku 1999, sluzy mi on jako dyskietka do przenoszenia danych Ostatnio wrocil on do mnie i okazalo sie ze po podlaczeniu go i wlaczeniu uruchamianie kompa zatrzymuje sie na poziomie wykrywania dyskow i dalej nic nie idzie, ani drgnie, nawet nie moge wejsc do biosa gdy go odlacze jest wszystko ok. Czy dysk jest juz do wywalenia czy da sie jeszcze cos z nim zrobic? Pozdrawiam Jedrzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinoSSS Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Polecam sprawdzić taśme na której jest podpięty... spróbować odpalić sam dysk na osobnej taśmie i zobaczyć czy coś to da :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1jedrzej1 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 OK sprawdze tak, ale obecnie dysk jest u znajomego, ale jak do mnie zaraz wroci to pruboje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...