klinone Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 nie wlaczalem scanspyware przez caly dzien i teraz mi wyskoczylo...82 szpiegi (to chyba rekord), tylko ze teraz bylo wiekszosc w rejestrze a nie w cookies :) A przy okazji jak coś wiem to piszę :) ja dzis rozkrecilem pol auta, proste to nie bylo, ale dalem sobie rade i teraz moge dawac porady chlopakom na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_FK_ Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Hm, może masz jakiegoś, że tak niefachowo powiem śmiecia głównego, który to ściąga z internetu różne inne badziewia nie chąc czuć się samotnym :-P Gdzieś mi się kiedyś coś takiego o uszy a raczej o oczy obiło :) Log z HijackThis by się tu przydał. PS. Te prace przy autku dotyczyły tuningu czy zwykłej naprawy ? Stawiam na to pierwsze :) Edytowane 26 Stycznia 2005 przez _FK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinone Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 a co to jest hijackthis? :mur: a co myslisz o jakims antywiru online? np mks? ja sprawdzam nim niekiedy system i nikeidy cos znajdzie..norton tez ale nie za czesto (tak samo bylo z panda) wiec moze nie mam "smiecia glownego" :) ps. a skad wiesz? :D:D dzis ide wszytsko montowac spowrotem hehe zobaczymy jak wyjdzie :) a moze ty tez sobie furke udoskonalasz? pozdro600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 a co to jest hijackthis? 1237171[/snapback] :google: Pierwszy link z google - http://www.spychecker.com/program/hijackthis.html P.S. Do "czatowania" służy PW/mail/komunikator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata1959 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 witam hijack to podstawa,jak masz zamiar walczyć z syfem na kompie,inaczej czeka cię format c: i nie pomogą żadne zmiany przeglądarek,antywiry i firewall,jeżeli już coś załapałeś pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_FK_ Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 a co myslisz o jakims antywiru online? np mks? ja sprawdzam nim niekiedy system i nikeidy cos znajdzie..norton tez ale nie za czesto (tak samo bylo z panda) wiec moze nie mam "smiecia glownego" :) 1237171[/snapback] Co ja myślę ? Antywiry on-line są dobre do tego by raz za ile się upewnić, że komp jest czysty. Do prawdziwej ochrony nadają się tylko antywirusy ze strażnikiem. ps. a skad wiesz? :DNo bo ja wiem wszystko :P :D Nie przerabiam autka, kobiety się w to nie bawią (chyba?)... PS. paulo sorry, jeśli o mnie chodzi już się poprawię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinone Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 rygor jak w wojsku :lol: no i zaleta skanera online jest to nie nie koliduje z zainstalowanym nortonem, panda etc.. co jakis czas sprawdzam :) a teraz stestuje hijackthis'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Mój typ to: Avast 4.5 + Mcafee Personal Firewall 6.0 + Adaware SE PRO 1.05 + SP2 - Przy tym wszystkim jeszcze nigdy nic nie złapałem (chociaz używam IE) Pozdr ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinone Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 widze ze co osoba to inne upodobania ma co do antywirow :) ja zmienilem pande na nortona,IE na mozille, mam jeszcze kerio personal firewall i scanspyware..ciekawe ile takie combo wytrzyma (juz prawie tydzien :rolleyes: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...