Skocz do zawartości
Adar

Wielki Problem-spyware

Rekomendowane odpowiedzi

nie wlaczalem scanspyware przez caly dzien i teraz mi wyskoczylo...82 szpiegi (to chyba rekord), tylko ze teraz bylo wiekszosc w rejestrze a nie w cookies :)

A przy okazji jak coś wiem to piszę  :)

ja dzis rozkrecilem pol auta, proste to nie bylo, ale dalem sobie rade i teraz moge dawac porady chlopakom na forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm, może masz jakiegoś, że tak niefachowo powiem śmiecia głównego, który to ściąga z internetu różne inne badziewia nie chąc czuć się samotnym :-P Gdzieś mi się kiedyś coś takiego o uszy a raczej o oczy obiło :) Log z HijackThis by się tu przydał.

PS. Te prace przy autku dotyczyły tuningu czy zwykłej naprawy ?

Stawiam na to pierwsze :)

Edytowane przez _FK_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co to jest hijackthis? :mur: a co myslisz o jakims antywiru online? np mks? ja sprawdzam nim niekiedy system i nikeidy cos znajdzie..norton tez ale nie za czesto (tak samo bylo z panda) wiec moze nie mam "smiecia glownego" :)

ps. a skad wiesz? :D:D dzis ide wszytsko montowac spowrotem hehe zobaczymy jak wyjdzie :) a moze ty tez sobie furke udoskonalasz?

pozdro600

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co myslisz o jakims antywiru online? np mks? ja sprawdzam nim niekiedy system i nikeidy cos znajdzie..norton tez ale nie za czesto (tak samo bylo z panda) wiec moze nie mam "smiecia glownego" :)

1237171[/snapback]

Co ja myślę ? Antywiry on-line są dobre do tego by raz za ile się upewnić, że komp jest czysty. Do prawdziwej ochrony nadają się tylko antywirusy ze strażnikiem.

ps. a skad wiesz? :D

No bo ja wiem wszystko :P :D Nie przerabiam autka, kobiety się w to nie bawią (chyba?)...

PS. paulo sorry, jeśli o mnie chodzi już się poprawię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi