McFokus Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Witam Kupiłem sobie pamiątki DDR 512MB PC-400 CL3 GoodRAM i mam pytanko , (dodam iż kupiłem je na Allegro i niewiem czy nie działają czy moja płyta ich nie obsługuje) zakupiełm je do mojej płytki Gigabyte GA7VRXP (ViaKT333) i myślałem że będą chodzić na CL 2.5 jak je puszcze na te 333MHz , a tu zonk komp nierusza :( nie mam dostępu do innej płyty narazie dlatego mam pytanko czy Waszym zdaniem to coś z pamięciami czy bardziej z płytą główną ?? Dzięki za pomoc. Pozdrawiam P.S.czytałem ze powinny chodzić na Cl2.5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 mi codza na cl2 na fsb 220 chyba cos z plyta nie halo bo cas.25 na 166 musi działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McFokus Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Mi tez się wydaje że powinny chodzić na CL2.5 i 333MHz (podobno chodza na 400MHz nawet i Cl2 , jakąś tam nagrodę za to dostały ... ) to niewiem chyba niepozostaje mi nic innego jak odsprzedać je (ale wcześniej upewniwszy sie że działają) jesli ktoś ma jakiś pomysł czy da się coś zrobić żeby ruszyły na mojej płytce albo co może być przyczyną tego że nieruszają to prosze o odp. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...