Skocz do zawartości
Mateu

Radeon 9200gexcube - Jakie Ma Pamięci?

Rekomendowane odpowiedzi

thx a jeszcze jedno pytanie bo jesli orginalnie mają 143 mhz no jako DDr to pokazuje 286 mhz to do ilu powinny się one kręcić bo mi się udało do 185 (ddr 370) ale po pewnym czasie w grze mialem lekko w niektorych miejscach textury porozwalane wiec zmniejszyłem do 180 i jest chyba oko ale zastanawiam sie czy jeszcze opłaca mi się kombinować z lepszym chłodzeniem czy nie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze powiedziawsze nie warto inwestować w tą karte większej kwoty, ale jeżeli masz jakis stary radiator po procku to mozesz go pociąć i dac na te pamiątki.

zobacz zrestą czy po podkręceniu sie mocno grzeją, bo jak sie nie grzeją to radiatorki raczej nic nie dadzą:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx a jeszcze jedno pytanie bo jesli orginalnie mają 143 mhz no jako DDr to pokazuje 286 mhz to do ilu powinny się one kręcić bo mi się udało do 185 (ddr 370) ale po pewnym czasie w grze mialem lekko w niektorych miejscach textury porozwalane wiec zmniejszyłem do 180 i jest chyba oko ale zastanawiam sie czy jeszcze opłaca mi się kombinować z lepszym chłodzeniem czy nie...

1224964[/snapback]

1000/6 (jak chcesz wynik w DDR to pomnóż sobie razy 2) - czyli powinny biegać na 166 (333 dla DDR). Ty piszesz, że udało się 185 - to ciut więcej niż w specyfikacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi