menic Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Co najlepiej kupic aby niskim kosztem oglądać sobie TV na swoim monitorku? Ale tak aby było jak napriosciej... Czyli podlączam kabel od zwyklej anteny do tunera i mam ogolnie dostepne programy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 AVerMedia TVCapture98 ------- to mój, bardzo dobry Ogólnie stawiam na produkty AVerMedia, w niedalekiej porzyszłości sam nie wiem jak karta będzie działać na Athlon64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu82 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 hmm...ostatnio sam sie zastanawiam nad kupnem karty tv...i jak narazie to wiele dobrego uslyszalem o winfascie 2000 expert,moze troche trozsza ale podobno warta swojej ceny....Jak myslicie? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 miałem ten sam dylemat , i kupilem kworlda 7134 stereo nicam , ma sprzętową kompresje mpeg czy jakoś tak , radio , super oprogramowanie (takie jak do tunerów na 883) , no i tanie , w bit computer 160 zeta za nówke :) obraz jest dobry , ale i tak nie istnieje karta która ma obraz super jakości bez zakłuceń itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 miałem ten sam dylemat , i kupilem kworlda 7134 stereo nicam , ma sprzętową kompresje mpeg czy jakoś tak , radio , super oprogramowanie (takie jak do tunerów na 883) , no i tanie , w bit computer 160 zeta za nówke :) obraz jest dobry , ale i tak nie istnieje karta która ma obraz super jakości bez zakłuceń itp :) 1225810[/snapback] Mam prośbe czy mógłbyś mi przesłać zrzut ekranu i krótki filmik ( w pełnym PAL -u z jak najsłabszą kompresją ) zgrany z twojej karty TV. Chciałbym zobaczyć jakość i jaką można uzyskać najlepszą jakość obrazu. smykapn@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) ok , wysyła sie , jak byś nie dostał to napisz to wyśle przez gg albo cuś :) pozdro ps : dałem kompresje taką no hmmm , taką jaką ja używam ,ale można dać o wiele lepszą :) Edytowane 20 Stycznia 2005 przez j.h.hudy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 ok , wysyła sie , jak byś nie dostał to napisz to wyśle przez gg albo cuś :) pozdro ps : dałem kompresje taką no hmmm , taką jaką ja używam ,ale można dać o wiele lepszą :) 1226820[/snapback] Noooooooo ładnie przy 720x576 nie gubi Ci klatek ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 nie gubi :) ale trzeba przyznać że jak na taką cene to całkiem przyzwojty jest ten tuner :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...