rysiu-neo Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 :mur: Mam starą płytę główną ECS K7S5A!!Planuje niedługo kupno jakiejś nowej tylko nie wiem jakiej!Myślałem o EPOX 8RDA3I!Czy ktoś to ma albo miał z tym styczność??Jeżeli tak to proszę o komentarz czy jest warto ją kupić!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Jest cały topic na forum o Epoxach i miedzy innymi o tym modelu, wystarczy poszukać i będziesz wiedział wszystko, czego ci trzeba… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos 555 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 ABIT NF7-S rev.2.0 bierz i się zachwycaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 a ja bym na jego miejscy wziął DFI lan party revb ładnie wygląda i jest bdb do oc Z tego co pamiętam ma mofset w jednej lini a nie w kształćie litery E jak nf7 an7 to łatwij radiator wyciąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Ja na twoim miejscu wolał bym wybrać coś porządnego np. Asus A7N8X-E Deluxe (nForce2 400 Ultra) jest to bardzo dobra płyta główna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 NF7/NF7-S i DFI Infinity/Lanparty to najlepsze płyty do kręcenia na SocketA. Co do konkretnego modelu poczytaj sobie, są osobne topici. Ja pochwalę swoje:P Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 j.w. Abit lub DFI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...