culmen Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 http://service.futuremark.com/compare?2k3=3605597 Zdziwilem sie :wink: :rolleyes: Calkiem stary system, nie zoptymalizowany system. Chcialem przetestowac co jest jeszcze warta ta karta przed sprzedaza:D A tu takie kwiatki wyskakuja!! Btw. Ktos jest na nia chetny?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Poczekaj no na mnie.. Pod koniec ferii zloze juz sprzeta do kupy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Oczywiście excellent work bro :D Siła Tweak.pl members 3d marku rośnie w siłe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 hehe masz fsb cale 6 ;] a patrzac w kategori All Drivers to jestes 2 ;] ale i tak gratulacje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 (edytowane) Dać mu piVa!! :P dopisz jeszcze tweak.pl i bedzi git :D edit tylko że ten w all drivers ma WHQL - "Not FM Approved" Edytowane 19 Stycznia 2005 przez OWIES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Powoli Ciebie doganiam.. Narazie tylko 1576 marków.. Ale proc tylko 1.8Ghz ;/ Mysle ze przy 2.5 by bylo wiecej.. No ale trudno. Postaram sie przegonic Ciebie nie majac tych 2Ghz :D http://service.futuremark.com/compare?2k3=3607268 link do orba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) Dać mu piVa!! :P dopisz jeszcze tweak.pl i bedzi git :D Ok> Juz dopisalem Tweak.pl : :wink: Prawde mowiac cieszylbym sie bardziej z 1 miejsca w 2001se tam czolowka jest dopiero obstawiona. Narazie mam 20 miejsce.. bartool docelowo ma bys 19Mhz na fsb:D szkoda ze nie pomysleli ze ktos kiedys przekroczy magiczne 256mhz na nf2 :mur: Edytowane 20 Stycznia 2005 przez culmen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 podrzuc mi te grafe i cos z tym poradzimy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 rapra: kup od niego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 To ja też się pochwale moim skromnym wynikiem też jestem pierwszy w 3DMarku05 i 03 a 11 w 2001 :-P na moim sprzęcie hehe :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 moje gratulacje:) jeszce w 2k1 powinienes cos walnac ale tam musisz miec calego kompa zajebistego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 moje gratulacje:) jeszce w 2k1 powinienes cos walnac ale tam musisz miec calego kompa zajebistegoA nie mam :D Wlasnie spadlem na 2 miejsce :D To mnie w jakis sposob motywoje wiec niedlogo bedzie wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek_KB Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Niewiele mi brakuje do Ciebie, ale popracuje nad tym jeszcze :D http://service.futuremark.com/compare?2k3=4008922 Wynik 1643pkt daje mi 2 miejsce na swiecie w wersji 3.6.0 Wszystko to osiagniete na standardowym chlodzeniu, ktore nie dlugo zniknie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...