MichalP [xsrx] Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 6000 l :) lol ja do swojej 2500l/h musialem robic komore wygluszajaca... mimo ze zanurzona w 8 litrach cieczy... :) cos ten szum wody mi sie nie wydaje byc takim lekkim szumem Wibracje na takiej pompie sa spore (o ile to taka o konstrukcji pomp fontannowych) wiem po sobie bo do pompki robilem jeszcze amortyzacje by jej nei slyszec... Aby jej buczenie nie bylo slyszalne zanim dzwiek wyjdzie na zewnatrz musi u mnie przejsc przez 3 scianki :) 2 warstwy gumy 3mm :) to taka 6000 bedzie hyhy musiala w piwnicy pracowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Ile pobiera mocy nie wiem Ale kto mowil ze ja ja bede zatapial A kto powiedzial, ze to wiele pomoze? Wejdz prosze jeszcze raz na http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=10812&start=30, odszukaj TEST i przeczytaj UPDATE: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 "]6000 l :) lol ja do swojej 2500l/h musialem robic komore wygluszajaca... mimo ze zanurzona w 8 litrach cieczy... :) cos ten szum wody mi sie nie wydaje byc takim lekkim szumem Wibracje na takiej pompie sa spore (o ile to taka o konstrukcji pomp fontannowych) wiem po sobie bo do pompki robilem jeszcze amortyzacje by jej nei slyszec... Aby jej buczenie nie bylo slyszalne zanim dzwiek wyjdzie na zewnatrz musi u mnie przejsc przez 3 scianki :) 2 warstwy gumy 3mm :) to taka 6000 bedzie hyhy musiala w piwnicy pracowac :) co ty masz za potwora? moja 3400 l/h dziala zupelnie bezszelestnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...