boratsc Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Mam problem posiadam dvd sonego i wieze technicsa i nie wiem jak je połączyć żeby uzyskac dzwiek prologic Musze połączyc jakoś wtyczke rca bo dvd nie posiada optycznego z optykiem w wiezy i ty jest problem czy istnieje jakas przejściówka??????????. Zależy mi natym bo chciałbym wreszcie poogladac fimy z extra dżwiekiem i nie poto dawałem 2tysiaczki za wieże żeby słuchac tylko w stereo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker_xc Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 powiedz mi jaką masz wiezę, tzn jaki model to jest dokladnie. Chodzi o technicsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Nie pamietam dokładnie ale jest to najpewniej technics sc-eh 60 czy cos takiego (nie wiem dokładnie bo akurat nie jestem u siebie a bede dopiero po feriach) W sumie czy takie wazne bo chodzi mi tylko o to czy istnieje jakas przejściówka bo w wieży coxiala na bank nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...