Skocz do zawartości
Neo_x

Co myslicie o Nokii 5510??

Jak oceniam Nokie 5510??  

1. 1. Jak oceniam Nokie 5510??

• Zaje****a!!
      4
    • Ujdzie w tlumie....
      5
    • eeeeeeeee tam... ide ogladac "M jak milosc" ;)))
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nad nią myślałem - co prawda duża, ale ja zawsze i wszędzie z plecakiem więc tam telefon przeważnie trzymam... ma klawaturke do klepania SMS'ów - więc chyba nic więcej mi nie trzeba :) Ale na razie mam Sony CMD-J6, a on ma bardzo wygodny słownik T9 po naszemu i też nie jest źle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na tym sie garc nie da :)

Nooo to telefon nie jest dla Ciebie :)

t akalwka jest chu**

Eee, nie jest taka zła. Mi się szybciutko pisało SMS'y na 5510 mojego znajomego.

esemesy tak, ale qmplowi lewa strona klawiatoory zaczela latac, klawka jest spox do sms, ale nie do grania, i brak sloochawek, jest dla mnie total porazka!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na jakiej zasadzie dzialą to GDANSK i itp.? Mam ERA GSM i chwilowo Nokie 3210 i nie wiem jak to działa....Moj kumpel z WAW-y ma N'6210 i idee Meritum i pokazuje gdzie się znajduje...

tak samo ma mój wujek który ma 3210 ale w plusie JAK TO WŁĄCZYĆ W ERZE PLIZ!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego ?

:P Ponieważ nokia 5510 roxx :) W zasadzie mi telefon sluzy do... pisania SMS'ow :D heh... taka dziwna prawda. No i nosze sie z kupnem jakiegoś grajka - więc 5510 odpowiada mi idelanie... aaa co do rozmiarow - przewaznie telefon w plecaku trzymam.

Swoją drogą padł mi ostatnio Sony CMD-J6 (a bardzo go lubiłem, idealnie mi odpowiadał). Oddałem do serwisu, zwrócili z nową "płytą główną", czyli wsie bebechy nowe. No ale teraz "jog dial" czyli te kółeczko jak się przekręca w górę albo w dół, to cyrki wyprawia :( zamiast przesuwać menu to zatwierdza, zmienia dźwięki albo blokuje klawisze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mie tel noki ponzej magicznej 6 na pocztku nie istnieja ! I taka jest prawda ze 3xxx to syfne badziewne dresofony a 5xxx to jakies pomylki konstrukcyjne !

Wszystko jest dla ludzi - ja tam nie potrzebuje jakichś kolorowych wyświetlaczy, czy portów podczerwieni :) Dla mnie telefon ma jeden określony cel i staram się szukać aparatu, który najlepiej zaspokoi moje potrzeby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mie tel noki ponzej magicznej 6 na pocztku nie istnieja ! I taka jest prawda ze 3xxx to syfne badziewne dresofony a 5xxx to jakies pomylki konstrukcyjne !

Wszystko jest dla ludzi - ja tam nie potrzebuje jakichś kolorowych wyświetlaczy, czy portów podczerwieni :) Dla mnie telefon ma jeden określony cel i staram się szukać aparatu, który najlepiej zaspokoi moje potrzeby.
nom powinniśmy zostać przy telefonach na korbke :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no raczej :)

ale ja nie kupuje tel w promocjiach i wole wydac +/- 500zl za 6210 i miec dobry tel z dobra bateria i innymi duperelami niz kupic polowe taniej 3310 plastikowe klockowate goowno z bateria NiMh kto to widzial w tych czasach zeby taka baterie wsadzac do tel :)

a 5510 jest ochydna poza tym nie lubie mp3 a mam discmana dobrego (niestety lezy w serwisie i chcial bym z tej okazji podziekowac koledze Wojtkowi ) wiec nie widze zadnych plusow w tych fonach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To największy syf jaki NOKIA wydała miałem nówke sztuke po miesiącu padła a w NOKII powiedzieli mi że to wina oprogramowania więc wgrali nowe, już wcześniej NOKIA wkurzała mnie z tymi swoimi oprogramowaniami ale teraz to już był szczyt, - sprzedałem parcha na ALLEGRO troche dołożyłem i kupiłem SIEMENSA SL42 i jest GIT !!! :) :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi