gilbert Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 cześć, mam taki problem. Na drugim kompie mam karte dźwiękową forte media. No i wczoraj zainstalowałem tam windowsa XP i jak się okazało nie ma tam dźwięku. Ściągałem różne wersje sterowników do tej karty, i nie działa. Wie ktoś może co trzeba zrobić ?? z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 działa synku, działa :), troche poszukaj ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 ja takze mam forte media na drugim moim kompie i na poczatku tez mialem problemu ze sterownikami ale znalazle wersje 2.05 i na XP dziala bez problemu... z tym ze to dosyc stara wersja ale nowsza od moich oryginalnych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...